3. TUR YOLCULARI BELL─░ OLDU 21.05.2016

Pamukkale ‘de 3. Futbol ┼×öleni ─░lkbahar 2016 Hal─▒ Saha Futbol Turnuvas─▒’n─▒n 2. Tur maçlar─▒ tamamland─▒.  13 maç─▒n oynand─▒─č─▒ turnuvan─▒n ikinci turunda tak─▒mlar tam 146 gole imza att─▒.

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel olarak y─▒lda 2 kez düzenledi─či “Pamukkale’de Futbol ┼×öleni”nin 3.’sü “─░lkbahar 2016” ad─▒yla yap─▒l─▒yor. 54 tak─▒m─▒n kat─▒l─▒m─▒ ile ba┼člayan müsabakalarda ilk turu geçen 27 tak─▒m üçüncü tura ç─▒kmak için çabalad─▒. Pamukkale Belediyesi’nin yapt─▒─č─▒ Karahay─▒t, Ba─čba┼č─▒, Ku┼čp─▒nar ve Kale’deki hal─▒ sahalar─▒n ev sahipli─činde yap─▒lan 2. Tur maçlar─▒nda adete nefesler tutuldu. Toplam 13 maçta tak─▒mlar 146 gole imza atarak izleyenlere gol ziyafeti çekti.

Büyük heyecan ya┼čand─▒

Ku┼čp─▒nar’daki sahada oynanan maçlardaKervansarayspor Goncal─▒ temsilcisi Aksaçl─▒lar’─▒ 5-2 yenerek 3. Tur vizesini almay─▒ bildi. P─▒narkent Gençlik ise geçen turnuvan─▒n ┼čampiyonu Develi Madrid’i 7-1’lik skorla geçerek eledi. Küçükderespor ise Asmal─▒ City’i 8-4 yenerek tur atlayan bir ba┼čka tak─▒m oldu. Ba─čba┼č─▒’ndaki maçlarda ise Muhallebiyespor Kay─▒han teknik tak─▒m─▒n─▒ 11-3 yenerken, Tekkeköyspor Bat─▒ Türkmeneli’ni 11-1 ve ─░stiklalgücü Y─▒ld─▒z K─▒rtasiye Delikta┼č’─▒ 9-6 yenerek eledi ve adlar─▒n─▒ 3. tura yazd─▒rd─▒. Kale’de ise Cankurtaranspor Gölemezlispor’u 5-4, ─░ncilip─▒nar Kültürspor Haytabeyspor’u 17-6, Goncal─▒ Romanspor Pelitliba─č Gençlik’i 6-4 ve Ba─čba┼č─▒ ┼×irinler FC ise Karahay─▒t Sivkarspor’u 8-1 yenerek eledi. Karahay─▒t’taki zorlu mücadelelerde ise  ilk turnuvan─▒n ┼čampiyonu Örenspor Karahay─▒tspor’u 13-3 yenerken, Karakovaspor Tavas Gençlikspor’u 9-7 ve Pamukkale FC’de Kavakdibispor’u 5-2 yendi ve üçüncü tura ç─▒kt─▒. Kaplanspor ise fikstür gere─či maç oynamadan üçüncü tura yükselmi┼čti.

3. tur maçlar─▒ Pazartesi günü

Pamukkale’de 3. Futbol ┼×öleni ─░lkbahar 2016’da 3. Tur heyecan─▒ 23 May─▒s Pazartesi günü ya┼čanacak.  Bu turda P─▒narkent Genlik – Cankurtaranspor, ─░ncilip─▒nar Kültürspor-Muhallabiyespor, Örenspor – Tekkeköyspor, ─░stiklalgücü -  Goncal─▒ Romanspor, Karakovaspor – Küçükderespor, Ba─čba┼č─▒ ┼×irinler FC – Kervansarayspor ve Pamukkale FC – Kaplanlarspor tak─▒mlar─▒ mücadele edecek. Bu maçlarda rakiplerini eleyecek tak─▒mlar çeyrek finale yükselmi┼č olacak.