BAŞKAN ÖRKİ’YE, TAM BANA GÖRE FESTİVAL EKİBİNDEN ZİYARET

10-10-2022

BAŞKAN ÖRKİ’YE, TAM BANA GÖRE FESTİVAL EKİBİNDEN ZİYARET

Pamukkale Belediyesi, geçen yıl da katıldığı “Tam Bana Göre Festival” sloganıyla gerçekleştirilen “Yerel Yönetimler Gençlik Festivali”nde bu yıl da katılarak, Ankara’da Pamukkale rüzgarı estirmişti. Festivalden dönen belediye ekibi, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi makamında ziyaret etti.

Festivalden madalya ve kupalarla dönen Pamukkale Belediyesi ekibi, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi makamında ziyaret ederek, kupa ve madalyaları takdim etti. Elde ettikleri başarı için kendilerini tebrik eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Her birinizde birer madalya, kupa var. Pamukkale belediyesinin mührünü Ankara üzerinden bütün Türkiye’ye vurmuş oldunuz. Hepinizi yürekten tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

TAM BANA GÖRE FESTİVALDEN MADALYA VE KUPA GELDİ

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve ülkenin dört bir yanından büyükşehir ile ilçe belediyelerinin katılım sağladığı festivalde, Pamukkale’yi sadece kültürel özellikleri ile değil her yönüyle birlikte tanıtan Pamukkale Belediyesi, sportif alanda da kendini göstererek, ayak tenisi, dart, masa tenisi, penaltı branşlarında katıldıkları müsabakalardan madalya ve kupalarla döndüler. Tam Bana Göre Festival kapsamında, Türkiye çapında düzenlenen spor müsabakalarına Pamukkale Belediyesinin dört farklı branşta katılırken, Ayak Tenisi Takımı, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da birinciliği kaptırmayarak, festivalin ikinci gününde birinciliğini ilan etti. Ardından, spor turnuvalarından 5.5 futbol branşında Pamukkale Belediyesispor Kulübü Takımı şampiyonluk kazanarak turnuvayı birincilikle tamamladı. Mavi beyazlı takımın sporcularından Batuhan Cesur turnuvanın gol kralı seçildi. Masa Tenisi turnuvalarında Pamukkale Belediyesi birincilik ve ikincilik elde ederken, Penaltı branşından da, üçüncülük geldi.

“PAMUKKALE BELEDİYESİNİN MÜHRÜNÜ BÜTÜN TÜRKİYE’YE VURMUŞ OLDUNUZ”

Pamukkale’nin ve Pamukkale Belediyesi’nin adını başarıyla Ankara’da ki festivalde duyuran ekibin duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale Belediyesinin mührünü Ankara üzerinden bütün Türkiye’ye vurmuş oldunuz. Katıldığımız 4 branşın 3’ünde birincilik, 1 tanesinde de üçüncülük bizim oldu. Türkiye’den 150 civarında belediye katılmıştı. Belediyeler kendi özelliklerini, güzelliklerini ön plana çıkartıp, ilçenin ve ilinin tanıtımını da gerçekleştirmiş oldu. Çeşitli konserler, sempozyumlar düzenlendi. Bizim önemsediğimiz bir yanı da spordu. Çünkü spor konusunda Pamukkale Belediyesi özellikle son yıllarda adından çokça bahsettiren bir belediye oldu. Türkiye, Avrupa hatta Dünya çapında başarılar elde ediyoruz. Rekortmen sporcularımız var. Milli sporcu sayımızda ciddi artış oldu. Bizler personelimizin sportif, sanatsal, kültürel, bilimsel anlamda da kendilerini geliştirmeleri adına her zaman yanlarında olacağımızı tüm personelimize ifade ediyoruz. Sadece personelimize değil aynı zamanda tüm vatandaşlarımıza kapılarımız ardına kadar açıktır. Elimizden gelen bütün desteği göstermeye hazırız” diye konuştu.