PAMUKKALE BELEDİYESİNDE PERSONEL EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR

20-10-2021

PAMUKKALE BELEDİYESİNDE PERSONEL EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR

Vatandaşlara en kaliteli hizmeti sunmayı amaçlayan Pamukkale Belediyesi, personellerine yönelik eğitimleri aralıksız sürdürüyor. Pamukkale Belediyesi-GEKA İşbirliği ile düzenlenen NETCAD Sertifika Eğitim Programı ile personeller donanımlı hale getirildi.

Pamukkale’de yaşayan yaklaşık 350 bin vatandaşa kaliteli hizmet ilkesi ile çalışmalar yapan Pamukkale Belediyesi, çalışanlarına yönelik eğitimleri aralıksız devam ediyor. Pamukkale Belediyesi, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) işbirliği ile Pamukkale Belediyesi’nde görev yapan teknik personellere yönelik NETCAD Sertifika Eğitim Programı verildi. Pamukkale Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen eğitimde İmar Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan personellere NETCAD Temel Uygulamaları, GIS Yapısında Coğrafi Bilgi Sistemleri, GIS İleri Seviye Analizler, GIS Tabanlı Kent Planlama Uygulamaları ile Harita ve İmar Uygulamaları olmak üzerine 5 alanda eğitimler veriliyor. NETCAD Teknik Hizmetler Uzmanı Alper Çiçek, katılımcılara program hakkında detaylı bilgiler aktardı. Eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları verilecek. NETCAD programının teknik personeller tarafından kullanılan ve ilçenin şekillenmesi için önemli bir program olduğunu ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, "Amacımız verilen bu eğitimler ile belediyemizin teknik personelini daha donanımlı hale getirmek. Alınan eğitim ile çalışanlarımızın gelişen teknolojiye daha hızlı ayak uydurması ve iş verimliliğini maksimuma çıkarmaya çalışıyoruz. Bu program mühendislerimiz ve şehir plancılarımız için çok önemli bir programdır. Pamukkale’nin gelişimi adına eğitim çalışmalarımız devam edecektir. Bu eğitimlerdeki tek amacımız kıymetli Pamukkaleli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak" dedi.