PAMUKKALE BELEDİYESİ ARTIK BİP’DE

13-01-2021

PAMUKKALE BELEDİYESİ ARTIK BİP’DE

Gelişen teknolojiyi ve ülke gündemini her zaman yakından takip eden Pamukkale Belediyesi, haberleşme uygulamalarından BİP’e katıldı. Vatandaşlar şikayetlerini 0 552 282 20 20 nolu hattan iletebilecekler.

Pamukkale Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, belediyecilikte sınırları kaldıran bir belediye olan Pamukkale Belediyesi’nin, mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp’ın güncellenen koşullarının ve gizlilik ilkesinin Türkiye'deki kullanıcılar tarafından 8 Şubat'a dek onaylanmasını şart koşmasının ardından, ilçe halkının şikayet, talep ve önerilerinin artık BİP uygulaması üzerinden alınacağı bildirildi.

2020 YILINDA İHBAR HATTINDAN 1500 VATANDAŞA ÇÖZÜM BULUNDU

Pamukkale Belediyesi, vatandaşların belediyeye daha hızlı ulaşmalarını sağlamak adına teknolojinin gereksinimlerinden de faydalanarak oluşturduğu 0 552 282 20 20 numaralı ihbar hattından şikayet ve taleplerini ileten vatandaşın sorunlarına anında çözüm buldu. 2020 yılında, Pamukkale Belediyesi’nin ihbar hattına şikayet ve taleplerini bildiren yaklaşık 1500 Pamukkalelinin sorununa ivedilikle cevap verildi. Pamukkale Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada, “Pamukkale Belediyesi olarak, çağdaş ve modern belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımıza hizmet etmeye 2021 yılında da devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın bir çok işlemi elektronik ortamdan yapabilmesi ve güncel bilgilere ulaşabilmesi için 2017 yılından bu yana kullanıma açık olan Pamukkale Belediyesi Android ve IOS uygulamaları sürekli güncellenerek vatandaşlarımızın hizmetindedir. Ayrıca, vatandaşlarımızın belediyemize en kısa yoldan ulaşabilmeleri için oluşturduğumuz 0 552 282 20 20 numaralı ihbar hattımız BİP uygulaması üzerinden hizmete devam edecektir. Halkımıza en iyi hizmeti sunma noktasında teknolojinin de bütün imkânlarından yararlanılmaya devam edilecektir” denildi.