VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 30 KASIM

05-11-2020

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 30 KASIM

Pamukkale Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin ikinci taksit ödemelerinin başladığını ve 30 Kasım 2020 Pazartesi günü sona ereceğini duyurdu.

Pamukkale Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinin ikinci taksitlerinin son ödeme tarihlerini web sitesinden, sosyal medyadan sık sık hatırlatarak, vatandaşın mağdur olmaması için duyurularına devam ediyor. Pamukkale Belediyesi, ilçe halkına birçok ödeme kolaylığı seçeneği getirerek vatandaşın mağduriyetini en aza indirmeyi amaçlıyor. Pamukkale Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin ikinci taksit ödemeleri için, vatandaşların hafta içi mesai saatleri içerisinde YSE kavşağındaki belediye ana binasında yer alan veznelerin yanı sıra ilçe halkının kolay ulaşımla ödemelerini yapabilmesi için Atatürk Caddesi’ndeki ve Deliktaş’taki ek binalarda bulunan veznelerden ve Tapu Müdürlüğü’ndeki ödeme noktasında yer alan vezneden de ödemelerini yapabileceği belirtildi. Bu ödeme yeri seçeneklerinin yanı sıra Pamukkale İlçe halkı, www.pamukkale.bel.tr resmi web sitesinden ve PTT ile Halkbank Şubelerinden ödemelerini kolaylıkla yapabileceği bildirildi. Pamukkale Belediyesi,  önemli bir kolaylığı daha ilçe halkına sunuyor ve 30 Kasım’a kadar Paraf kart özelliği bulunan kredi kartlarına 5 taksit, World kart özelliğinde kredi kartlarına 2+1 taksit imkânıyla vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmesini hedefliyor.

GEZİCİ VEZNE DE HİZMETTE

Pamukkale Belediyesi, vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri için gezici vezne uygulamasını da devam ettiriyor. Pamukkale Belediyesi Gezici Veznesi her hafta pazartesi günleri 09.00-12.00 saatleri arasında Uzunpınar, 13.00-15.00 saatleri arasında Irlıganlı ve 15.00-16.00 arasında da Korucuk mahallelerinde hizmet veriyor. Salı günleri 09.00-12.00 saatleri arasında Aktepe, 13.00—14.00 saatleri arasında Karakurt ve 14.00-16.00 saatleri arasında da Cankurtaran mahallelerinde vatandaşların hizmetine olacak. Çarşamba günleri ise gezici vezne 09.00-12.00 arasında Pamukkale, 13.00 16.00 saatleri arasında da Karahayıt’ta açık olurken, Perşembe günleri ise 09.00-11.00 saatleri arası Karşıyaka, 11.00-12.00 saatleri arası Akhan ve 13.00-16.00 saatleri arasında da Pınarkent mahallesinde vatandaşların ödemelerini alıyor. Cuma günleri ise 09.00-12.00 saatleri arasında Akköy ve 13.00-16.00 saatleri arasında da Anafartalar mahallesinde Pamukkale Belediyesi Gezici Vezne hizmet verecek. Vatandaşlar Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin ikinci taksit ödemelerini 30 Kasım’a kadar yapabilecek.