BAŞKAN ÖRKİ AFGANİSTANLI KONUKLARI AĞIRLADI

21-02-2020

BAŞKAN ÖRKİ AFGANİSTANLI KONUKLARI AĞIRLADI

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, çeşitli etkinlikler için Denizli’ye gelen Afganistanlı yöneticileri ağırladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, makamında önemli konukları misafir etti. Pamukkale Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Topluluğu’nun davetlisi olarak kentimize gelen Afganistan Cumhurbaşkanlığı Gençlik ve Spordan Sorumlu Uzmanı Nurullah Mahmodoğlu, Afganistan Yüksek Öğretim Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Zarghona Roshan ve beraberindeki  heyet Başkan Örki’yi makamında ziyaret etti. 15. yüzyıl Özbek şairi Ali Şir Nevai’nin 579’ncu doğum yıl dönümünde düzenlenen programa da katılan Afganistanlı konuklar, bu etkinlik için verilen destekten dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ettiler. Afganistan’a özgü hediyeler veren heyetin ziyareti renkli görüntülere sahne oldu.