EMRE ENES UNUTULMADI

10-05-2019

EMRE ENES UNUTULMADI

Talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Kef, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin de katıldığı programda anıldı. Başkan Örki, düzenlenen fidan dikimi töreninde erken yaşta vefat eden Emre Enes Kef adına fidan dikti.

Geçtiğimiz Nisan ayında talihsiz bir kaza geçirerek 6 gün yoğun bakımda yaşam savaşı veren ve 20 Nisan’da hayatını kaybeden 15 yaşındaki Emre Enes Kef unutulmadı. Genç yaşta hayata gözlerini yuman Emre Enes Kef adına okulu Türk Eğitim Vakfı (TEV) Anadolu Lisesi’nde anlamlı bir program düzenlendi. Programa Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Okul Müdürü Fevzi Yetik, çevre mahalle muhtarları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Emre Enes Kef’in Annesi Emine Kef ve baba Zeynel Kef’in de katıldığı anma programı Kur’an tilaveti ve dua ile başladı. Ardından ise okulun bahçesine hayatını kaybeden Kef’in hatırasını ölümsüzleştirmek için çınar ağacı fidanı dikildi. Başkan Örki dahil olmak üzere tüm katılımcılar bir avuç toprak atarak fidan dikimini gerçekleştirdi. Ailesinin yanı sıra öğretmenleri ve Kef’in sıra arkadaşları duygulu anlar yaşadı. Başkan Örki, Emre Enes Kef’e rahmet dilerken, başta acılı Kef ailesi olmak üzere tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diledi.