HAK-İŞ VE BEM-BİR-SEN'DEN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

08-04-2019

HAK-İŞ VE BEM-BİR-SEN'DEN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

HAK-İŞ VE BEM-BİR-SEN’DEN BAŞKAN ÖRKİ’YE ZİYARET

Pamukkale’de halkın teveccühüyle başkanlık görevini mazbata töreniyle alan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, makamında tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Başkan Örki’yi HAK-İŞ ve BEM-BİR-SEN Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret etti.

Başkanlık mazbatasını almasının ardından hızlı bir şekilde göreve başlayan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, bir yandan da makamında tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor. Başkan Avni Örki başkanlık makamında HAK-İŞ Konfederasyonu Denizli İl Başkanı Sezai Söylemez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, BEM-BİR-SEN Denizli İl Başkanı Osman Kurt ve Yönetim Kurulu Üyesi misafirlerini ağırladı. Halkın yüksek çoğunuyla başkan seçilen Pamukkale Belediye Başkanı Örki’yi tebrik eden misafirler, Pamukkale’de 5 yıl boyunca yapacak oldukları hizmetlerde Başkan Örki’ye başarılar diledi. Başkan Örki nazik ziyaretlerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti. Başkanlık makamında gerçekleşen görüşme toplu fotoğraf ile son buldu.