HEDEF PLAY-OFF 06.02.2018

Ba┼čkan Gürlesin tekerlekli sandalye basketbol tak─▒m─▒n─▒n antrenman─▒n─▒ ziyaret edip, moral verdi

HEDEF PLAY-OFF

Denizli’yi Bölgesel A Ligi’nde temsil eden Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Tak─▒m─▒’n─▒n ikinci yar─▒ haz─▒rl─▒klar─▒ devam ediyor. Tak─▒m─▒n antrenman─▒n─▒ ziyaret eden Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, sporculara moral verdi. Oyuncular─▒ndan Meryem Tan ile Murat Soncul’un do─čum günü için haz─▒rlanan pastay─▒ da kesen Ba┼čkan Gürlesin, “Tak─▒m─▒m─▒z ilk devreyi 5. S─▒rada tamamlad─▒. Hedefimiz ilk 2 s─▒raya ç─▒k─▒p Play-off’a kalmak” dedi.

Spor ve sporcunun her zaman yan─▒nda yer alan Pamukkale Belediyesi, Ba┼čkan Gürlesin’in hem engellilere yönelik hem de spora verdi─či deste─čin en büyük göstergesi tekerlekli sandalye basketbol tak─▒m─▒n─▒ kurmak oldu. ─░lçe genelinde yer alan engelli vatanda┼člar─▒n spor yapmas─▒na imkân sa─člamak amac─▒yla 2015 y─▒l─▒nda Tekerlekli Sandalye Basketbol Tak─▒m─▒ kurulmu┼čtu. 2015-2016 sezonundan itibaren Bölgesel A Ligi’nde yer almaya ba┼člayan Pamukkale Belediye Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Tak─▒m─▒, 2017-2018 sezonunun ilk devresini 10 puanla be┼činci s─▒rada tamamlad─▒. Ba┼čkan Gürlesin, Tekerlekli Sandalye Basketbol Tak─▒m─▒’n─▒n en büyük destekçisi olmaya devam ediyor.

GÜRLES─░N’DEN SÜRPR─░Z DO─×UM GÜNÜ PASTASI

─░lk günden itibaren, tak─▒m─▒n tüm ihtiyaçlar─▒ için yak─▒ndan ilgilenen Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, sadece kazan─▒nca de─čil, yenilgilerde de her zaman oyuncular─▒n destekçisi olmaya devam etti. 2017-2018 sezonunun ikinci devre haz─▒rl─▒klar─▒nda oyuncular─▒ yine yaln─▒z b─▒rakmayan Ba┼čkan Gürlesin, oyunculardan Meryem Tan ile Murat Soncul’un do─čum günü ö─črenmesi üzerine, onlara antrenmanda sürpriz yapt─▒. Tak─▒m─▒n en genç ve tek kad─▒n oyuncusu olan 19 Ya┼č─▒na giren Meryem Tan ile 43 ya┼č─▒na giren Murat Soncul’a tak─▒m arkada┼člar─▒yla birlikte do─čum günü pastas─▒ kesen Ba┼čkan Gürlesin, iki oyuncuya da yeni ya┼člar─▒nda mutluluklar diledi.

“HEDEF─░M─░Z PLAY-OFF”

Toplumda içinde hep gizli sakl─▒ evlerinden d─▒┼čar─▒ ç─▒kmaya çekinen birçok engelliye örnek olan tak─▒m oyuncular─▒n─▒n çevrelerine de örnek oldu─čunu söyleyen Ba┼čkan Gürlesin, “Gençlerimizin sporla birlikte hayata daha s─▒k─▒ tutundu─čunu görüyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak engelli spor yapmas─▒na imkân sa─člamak amac─▒yla kurdu─čumu tak─▒m─▒m─▒z─▒n birçok vatanda┼č─▒m─▒za cesaret verdi─čini de gördük, duyduk. Bugünde tak─▒m─▒m─▒z─▒n antrenman─▒na i┼čtirak ettik. Hem onlar─▒n do─čum gününü kutlamak hem de onlar─▒n her daim yanlar─▒nda oldu─čumuzu göstermek istedik. Tak─▒m─▒m─▒za hem moral hem motivasyon olsun diye s─▒k s─▒k bir araya geliyoruz. Mümkün oldu─čunca maçlar─▒n─▒ takip etmeye çal─▒┼č─▒yorum. Biliyorsunuz, ilk yar─▒y─▒ be┼činci olarak bitirdik. ─░n┼čallah ikinci yar─▒ sonunda ilk 2’ye kalarak Play-Off’a kalmak hedefimiz. 3 tane daha arkada┼č─▒m─▒z aram─▒za kat─▒ld─▒. Onlar─▒nda resmi i┼čleri tamamlanarak ikinci yar─▒ya daha güçlü olarak ba┼člayaca─č─▒z. Geçen y─▒la oranla tak─▒mda ciddi bir yükseli┼č var. Hedefimize ula┼čabilecek güçteyiz. Mili tak─▒ma giden oyuncular─▒m─▒z var. Bunlardan biri de bugün do─čum gününü kutlad─▒─č─▒m─▒z Meryem Tan. Onlar─▒n ba┼čar─▒lar─▒n─▒ gördükçe daha çok mutlu oluyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak hem engellilere hem de gençler desteklerimiz devam edecek” dedi.  Pamukkale Belediyesi’nin 2015 y─▒l─▒n─▒n A─čustos ay─▒nda kurdu─ču Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nün ilk aktif bran┼č─▒ olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Tak─▒m─▒, Tekerlekli Sandalye Basketbol 2017-2018 Erdal Gügül Sezonu 2.devre müsabakalar─▒ için 25 ┼×ubat 2018 Pazar günü saat 17.00’de, ─░stanbul Bahçelievler Spor Salonu’nda ─░stanbul 1453 Engelli Spor Kulübü ile deplasmanda kar┼č─▒la┼čacak.