İngilizce Konuşma Kursları Sonuçları

• Belediyemiz tarafından 13.02.2018 tarihinde açılan başvuru sistemi 19.02.2017 (17.00) tarihine kadar devam etmiş ve toplamda 744 kişi kurslarımıza başvuru yapmıştır.
  • Başvurularda A , B, C , D ve E olmak üzere 5 ayrı gruba , grup başına 50 öğrenci asil seçilmiştir.
  • Seçilemeyenler için ; Kurslarımız Aralık 2018 e kadar her iki ayda bir olmak üzere düzenli olarak yapılacaktır. Bir sonraki dönem başvuruları 10-17 Nisan 2018 tarihlerinde yapılacaktır.
  • Bu dönem eğitim verecek eğitmenler İspanya ve Romanya’dan gelmiştir. Bir sonraki dönem İspanya ve İtalya’dan gelecek eğitmenler ile devam edilecektir.
  • Kurslara katılmaya hak kazanan tüm katılımcılar için ilk 2 ders saatine katılmak zorunludur.

Başlıca Dikkat Edilen Seçim Kriterleri Şu Şekildedir:

• Hiç İngilizce bilmiyorum diyen veya tespit edilen kişiler öncelikli olarak elenmiştir. (kurslarımız İngilizce öğretmeye değil konuşturmaya yönelik bir kurstur)
  • Çok iyi dil bilen ve konuşabilen kişiler elenmiştir. ( Amacımız bu fırsatı elde edemeyenlere imkân sunmak)
  • Başvuru formundaki bilgileri eksik veya yanlış dolduran kişiler elenmiştir.
  • Daha önceki dönemlerde belediyemiz tarafından kurslara seçilip katılmayan (devamsızlık yapan ) öğrenciler elenmiştir.
  • Daha önceki dönemlerde belediyemiz tarafından açılan aynı kurslara sürekli devam eden öğrencilerin başvuruları öncelikli olarak seçilmiştir. (Devam esaslı bir kurs planı vardır)
  • Bu elemelerden sonraki tüm seçimler zaman çizelgesindeki başvuru sırasına göre yapılmıştır. En erken ve eksiksiz başvuru yapan kişiler listelerde yerini almıştır.

Başlıca Ders Gruplarını, tarih, saat ve yer olarak gösteren liste aşağıdaki gibidir:

Dersler yukarıda belirtilen tarih ve saatlerde , belirtilen yerlerde işlenecektir. Bütün katılımcılar için ilk 2 ders saatine katılım zorunludur.

Not  : Yukarıdaki ders programında toplam 7 haftada 14 ders vardır. En fazla 4 derse katılmayan listeden çıkarılır ve bir sonraki başvurularda değerlendirilmez.

Ayrıntılı Bilgi İçin : 444 9 220 / 1196 Dahili     E-Posta : proje@pamukkale.bel.tr

Kurslarımıza Katılmaya Hak Kazananlar Listesi :

A,B,C GRUBU SEÇİLENLER

D, E GRUBU SEÇİLENLER