─░ngilizce Kursu

ÜCRETS─░Z ─░NG─░L─░ZCE KONU┼×MA KURSLARIMIZ KALDI─×I YERDEN DEVAM ED─░YOR.

Pamukkale Belediyesi AB Bakanl─▒─č─▒ taraf─▒ndan  akredite edilmi┼č Denizli'nin tek kurulu┼ču olarak, Avrupa Gönüllü Hizmeti Akreditasyonu kapsam─▒nda yürütmekte oldu─ču ‘The Happy Guests Of Pamukkale - Pamukkale’nin Mutlu Misafirleri’ adl─▒ proje çerçevesinde Sosyal Fark─▒ndal─▒k E─čitimleri ve Ücretsiz ─░ngilizce Konu┼čma Kurslar─▒ düzenleyecektir. Projeye ─░spanya, Romanya ve ─░talya’dan olmak üzere 12 ay boyunca her iki ayda farkl─▒ gönüllü e─čitmenler gelecek ve Denizlili gençlerle ─░ngilizce konu┼čma ve kültür dersleri gerçekle┼čtirilecektir. Kurslara Denizli’de ya┼čayan tüm 16-25 ya┼č aras─▒ndaki gençler ba┼čvuru yapabilecektir. Kurslar─▒n ilk 2 ayl─▒k dönemi sona ermi┼č ve 150 kursiyer bu amaca uygun olarak fayda sa─člam─▒┼čt─▒r.

Bu kurslardaki amaç ki┼čilerin mevcut yabanc─▒ dil bilgisini konu┼čmaya dökebilmesini te┼čvik etmektir. Herhangi bir dilbilgisi e─čitimi veya hiçbir ┼čekilde ─░ngilizce bilmeyen ki┼čiye dil ö─čretmek gibi bir amaç ta┼č─▒mamaktad─▒r. Ba┼čvuran ki┼čilerden bu durumu göz önüne alarak ba┼čvurmalar─▒ rica olunur.

Ba┼čl─▒ca Seçim Kriterleri;

• Hiç ─░ngilizce bilmeyen , herhangi bir altyap─▒s─▒ olmayan ki┼čiler seçilmeyecektir.
  • ─░ngilizceyi çok iyi bilip , konu┼čup yazabilen ki┼čiler seçilmeyecektir.
  • Belirtilen ya┼č aral─▒─č─▒ d─▒┼č─▒nda ba┼čvuran ki┼čiler seçilmeyecektir.
  • Uygun kriterlere sahip ba┼čvuranlar aras─▒nda öncelik ba┼čvuru s─▒ras─▒d─▒r.
  • Önceki dönem kurslara devam gösteren ki┼čiler önceliklidir. Kurslarda devam esast─▒r.

Sorular─▒n─▒z ve Detayl─▒ Bilgi Almak ─░çin : Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet Binas─▒ 6. Kat Projeler Birimi e-posta : proje@pamukkale.bel.tr Telefon : 444 9 220 / 1196

2. Dönem Kurs Program─▒ ve Gruplar

Projemiz kapsam─▒nda ─░ngilizce Konu┼čma Kurslar─▒, Denizli Gençlik Merkezi ve Pamukkale Belediyesi ortakl─▒─č─▒nda gerçekle┼čecek olup, yukar─▒daki programda belirtildi─či yer ve tarihlerde gerçekle┼čecektir.

Her grup 50 ki┼čiden olu┼čacak olup, kat─▒l─▒mc─▒lar gruplar aras─▒ndan kendilerine uygun gün olarak yaln─▒zca 1 gruba kay─▒t yapt─▒rabilecektir. Her grup haftada 2 gün ders yapacakt─▒r. (E grubu hariç). Gruplar 50 ki┼čiyi geçti─či takdirde ek s─▒n─▒f aç─▒lmayacakt─▒r. Kat─▒l─▒mc─▒lar daha sonra farkl─▒ bir gruba kayd─▒n─▒ alamayacakt─▒r. ─░dare gerekli gördü─čü takdirde ba┼čvuru say─▒s─▒ az olan gruplar─▒ iptal edebilir. Kurslar─▒m─▒zda devam esast─▒r. Yukar─▒daki ders program─▒nda toplam 7 haftada 14 ders vard─▒r. En fazla 4 derse kat─▒lmayan listeden ç─▒kar─▒l─▒r ve bir sonraki ba┼čvurularda de─čerlendirilmez.

Kurslara ücretsiz kat─▒l─▒m için a┼ča─č─▒daki ba┼čvuru formunu en geç 19 ┼×ubat 2018 17:00’a kadar doldurman─▒z gerekmektedir. Sonuçlar en geç 19 ┼×ubat saat 22.00’a kadar sms yoluyla ve internet sayfam─▒z https://www.pamukkale.bel.tr/ üzerinden  sizlere bildirilecektir.

Ba┼čvuru için t─▒klay─▒n─▒z