PAMUKKALE'DE 6. FUTBOL ŞÖLENİ SONBAHAR 2017 05.09.2017

PAMUKKALE’DE 6. FUTBOL ŞÖLENİ SONBAHAR 2017 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel olarak yılda 2 kez düzenlediği “Pamukkale’de Futbol Şöleni”nin 6.’sı Sonbahar 2017 adıyla başlıyor. Bu önemli turnuvaya katılmak isteyen takımlar kayıtlarını 11-25 Eylül tarihleri arasında yaptırabilecekler. Pamukkale  Belediyesi’nin yaptırdığı halı sahalarda oynanacak olan müsabakalara katılmak isteyen takımlar aşağıda bulunan başvuru formu ve gerekli belgeleri eksiksiz olarak doldurup, bağlı bulundukları mahalle muhtarına (formun her sayfasına) kaşe ve imzalatarak, en geç 25 Eylül 2017 tarihi mesai bitimine kadar Atatürk Caddesi’nde bulunan Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet Binası’nın ikinci katındaki  Kültür İşler Müdürlüğü’ne teslim edeceklerdir. Eleme usulü oynanacak olan turnuvanın kura çekimi 26-30 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacak olup, kura çekiminin günü, yeri ve saati katılımcılara mesaj yoluyla bildirilecektir. Müsabakaların başlama tarihi 2 Ekim 2017 olarak öngörülürken, turnuvanın Ekim ayı içinde tamamlanması planlanıyor. Turnuvada her mahalleyi en çok 2 takım temsil edebilecek. (Farklı mahallede ikamet eden kişiler, başka bir mahalle adına turnuvaya katılamazlar).  Müsabakalardan önce sporcuların vatandaşlık numaralı olmak kaydıyla kimlik ve ehliyet vb. yanlarında bulundurup, görevlilere teslim etmeleri gerekmektedir. Müsabakalarda HALI SAHA KRAMPONU da dahil olmak üzere her türlü KRAMPON ile maça çıkılmasına izin verilmeyecektir. Turnuva maçlarında TFF’nin halı saha kuralları uygulanacaktır. Maçlarda İl Hakem Kurulu’nun atadığı hakemler görev yapacaktır. Müsabakalarla ilgili her türlü yetki Organizasyon Komitesi’ne aittir. Turnuva katılmak isteyen takımların statüyü dikkatli okumalarını önemle rica ederiz.

Turnuvayla ilgili tüm bilgi, duyuru ve fikstür detaylarını www.pamukkale.bel.tr’den takip edebilirsiniz.

TURNUVAYA KATILAN TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİZ.

Katılım formu için tıklayınız.

sonbahar 2017 halı saha futbol turnuvası statüsü için tıklayınız

veli izin formu için tıklayınız

sağlıkraporu

KURUMSAL HİZMET REHBERİ FAALİYET BİLGİLERİ LİNKLER