Pamukkale'de Ramazan Etkinlikleri 02.06.2016

Pamukkale’de Ramazan bir ba┼čka ya┼čan─▒yor.
Ramazan ay─▒nda geride kalan 3 haftada haftan─▒n 4 günü, Meddah-─▒ Fakir Yusuf Duru ile Ramazan Etkinlikleri gerçekle┼čti. Ramazan ay─▒n─▒n son haftas─▒nda da etkinlikler h─▒z kesmeden devam ediyor.
29 Haziran Çar┼čamba günü Karahay─▒t'ta Hasan As hocan─▒n sohbeti gerçekle┼čecek. 30 Haziran Per┼čembe günü ise yine Karahay─▒t'ta "Burak abi ile Çocuk ┼×ark─▒lar─▒" etkinli─činde çocuklar sevindirilecek.
Bu özel program için ücretsiz servisler Anafartalar pazaryeri, Delikliç─▒nar Yeni Camii, Fatih pazaryeri, Akvadi park─▒ market önü ve Ba─čba┼č─▒ Prof. Dr. Cevat Ak┼čit Ö─črenci Yurdu önünden saat 21.15’te kald─▒r─▒lacak.

1 Temmuz Cuma günü ise Pamukkale Belediyesi etkinlikleri ─░ncilip─▒nar Park─▒'na ta┼č─▒n─▒yor. 5 bin ki┼čilik Medine Usulü ─░ftar program─▒na Dünyaca ünlü isimler de kat─▒lacak. Nurullah Güne┼čdo─čdu ile birlikte Haf─▒z Osman Bostanc─▒, Dünyaca Ünlü Haf─▒z Anas Bourak, Kuran-─▒ Kerim Okuma Dünya Birincisi Be┼čtepe Millet Cami ─░mam Hatibi Haf─▒z Mehmet Bilir, Kran-I Kerim Okuma Dünya Birincisi Haf─▒z Mustafa Özcan Güne┼čdo─čdu ve Haf─▒z ─░brahim Cu┼čan Denizli halk─▒yla bulu┼čacak.
Kuran ziyafetinin ya┼čanaca─č─▒ Kadir Gecesi özel program─▒nda Sakl-I ┼×erif ile birlikte Mekke Usulü Teravih Namaz─▒ ve Esma-Ül Hüsna tesbihat─▒ da gerçekle┼čecek.
─░ftardan teravihe kadar sürecek olan bu özel geceye tüm Denizli halk─▒ davetlidir.
Pamukkale Belediyesi'nin Ramazan ay─▒ndaki son etkinli─či yine ─░ncilip─▒nar Park─▒'nda 2 Temmuz Cumartesi günü gerçekle┼čecek. Bu etkinlikte de Mustafa Demirci ezgileriyle kulaklar─▒n pas─▒n─▒ silecek.
Bu etkinli─čimize de tüm Denizli halk─▒n─▒ bekliyoruz.