2017 Eğitim Yardımı Hakkında Duyuru 14.08.2017

2017-2018 Eğitim ve Öğretim hayatına başlayacak olan 2250 öğrenciye eğitim desteği verecek olan Pamukkale Belediyesinin eğitim yardımı 14 Ağustos 2017 Pazartesi tarihi itibari ile eğitim yardımı başvurular başlamıştır. Başvurular 22 Eylül 2017 Tarihi mesai bitimine kadar devam edecektir.

Başvuru yapmak için ilgili başvuru evrağını aşağıdaki linkten yada Atatürk Caddesinde bulunan Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet Binamızdan temin edebilirsiniz.

Başvuru Şartları:

1-Ailenin Pamukkale Belediyesi sınırları içinde ikamet ediyor olması,

2-Öğrencinin ortaokul ya da lisede eğitim görüyor olması,

3-Açık öğretim öğrencisi olmaması,

6-Özel ve paralı okullarda okumuyor olması,(% 100 Burslu okuyanlar hariç.)

7-Sınıf tekrarı yapmamış olması,

8-Disiplin cezası almamış olmak.

9- 5. ve 9. Sınıfa geçen öğrenciler başvuru formunu mezun oldukları okuldan   onaylatmaları gerekmektedir.

10- Başvuru için gerekli evraklar  hatalı ya da yanlış ise başvurunuz kabul edilmeyecektir.

Başvuru için gerekli evraklar:

- Öğrenci ve velisinin kimlik fotokopileri,

- Varsa; ailede okuyan kardeşlerin öğrenci belgeleri

-Varsa; kendisinin veya aile üyelerinin engelli raporu,

- Varsa; Şehit, gazi eş ve çocuklarının baba veya eşinin şehit veya gazi olduğunu gösterir belge

-Varsa; Ev kredisi ödeme belgesi (Bankadan alınacaktır.)

- Araç olup olmadığına dair araç kaydı tescil belgesi (Karakol'dan alınacaktır.)

- Esnaf, çalışan, emekli aile üyelerinin herbirisi için SGK hizmet dökümü çıktısı veya maaş bordrosu (SGK'dan alınacaktır)

- Anne ve babası esnaf olanlar ayrıca vergi levhasını ibraz etmek zorundadırlar

- Anne ve babası çalışmıyor ise SGK'dan çalışmadığına dair belge getirmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

NOT :  Müracaatta aranan şartları taşımayan,  eksik evrak ve yalan beyanlarda bulunanların müracaatları değerlendirilmeyecektir.

(*) NOT : BAŞVURU FORMU ÜZERİNDEKİ ADRES VE TELEFONLARINIZIN SİZE ULAŞMAKTA SORUN YARATMAYACAK ŞEKİLDE AÇIK VE NET OLMASINA ÖZEN GÖSTERİNİZ.

KURUMSAL HİZMET REHBERİ FAALİYET BİLGİLERİ LİNKLER