BAŞKAN GÜRLESİN'DEN  YARI MARATON VE HALK KOŞUSU'NA DAVET

28-10-2017

BAŞKAN GÜRLESİN'DEN  YARI MARATON VE HALK KOŞUSU'NA DAVET

Pamukkale Spor Oyunları’nda heyecan hiç bitmiyor. Muhteşem bir kortejle açılışı yapılan Pamukkale Spor Oyunları’nda cumartesi günü  birbirinden çekişmeli müsabakalar yapıldı. Etkinliğin son günü ise 21 kilometrelik yarı maraton ile birlikte halk koşusu da yapılacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu etkinliğe tüm Denizli halkını davet ederek, “Herkesi  Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan yarı maraton ve halk koşusuna davet bekliyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin organize ettiği Denizli Valiliği, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi’nin de desteklediği Pamukkale Spor Oyunu tüm hızıyla devam ediyor. Cuma akşamı muhteşem bir kortej ve panelin yanı sıra çeşitli yarışmalarla açılışı yapılan bu önemli etkinlik Cumartesi günü yoğun bir programla gerçekleşti. Şehir içi bisiklet turu, 3x3 Dünya Mirasları Basketbol Turnuvası, milli boksörler Adem Kılıççı ile Mücahit Kulak’ın gösteri maçı, karate, kıck boks ve masa tenisi müsabakaları ile devam eden Pamukkale Spor Oyunları’nın son gününde de heyecan devam edecek.

YARI MARATON HEYECANI YAŞANACAK

Pazar gününün ilk etkinliği Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı önünden başlayacak. Pamukkale Yarı Maratonu yoğun katılımla gerçekleşecek. Saat 14.00’de başlayacak olan yarı maraton Pamukkale’de sona erecek. Saat 14.30’da ise yine aynı noktadan 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’na kadar sürecek olan 1.7 km’lik halk koşusunun startı verilecek. Saat 15.30’da ise Naturel Park’ta Pamukkale Okçuluk Turnuvası ile Pamukkale Yamaç Paraşütü ve Yelken Kanat Gösterisi gerçekleşecek.

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN DAVET

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Spor Oyunları’nın tüm kentte hareketliliği sağladığını ifade ederek, “Ülkemiz de dünyaya Pamukkale’yi daha fazla tanıtmak amacıyla düzenlediğimiz spor oyunlarında amacımıza ulaşıyoruz. İlk günkü muhteşem kortej ve ikinci günkü müsabakalar ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesi. Etkinliğimizin son gününde ise  Pamukkale yarı maratonu ve halk koşusu var. Saat 14.00’de başlayacak olan etkinliğimiz Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı önünden başlayacak. Hem yarı maratona hem de halk koşusuna tüm halkımızı davet ediyoruz. Etkinliklerimiz Pamukkale’de yarı maratonun sonucuyla tamamlanacak. Tüm Denizli halkı ve Pamukkaleli vatandaşlarımızı etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.