DOKUZKAVAKLAR'DA GER─░ SAYIM 16.10.2017

Türkiye’de bir ilk olan,  Pamukkale Belediyesi taraf─▒ndan yap─▒m─▒ devam eden Denizli’nin gelece─čine damga vuracak Dokuzkavaklar Sa─čl─▒k Kompleksi’nin in┼čaat─▒n─▒ Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin ile AK Parti Denizli Milletvekili ┼×ahin Tin birlikte gezdiler.  “Türkiye’ye örnek olan projemizde sona yakla┼č─▒l─▒yor” diyen Ba┼čkan Gürlesin, “Bu projemiz bitti─činde de birçok insanlar─▒n ┼čifa bulmas─▒ndan dolay─▒ da büyük onur duyaca─č─▒z” dedi.

Pamukkale Belediyesi'nin Türkiye’ye örnek olacak projesi olan Dokuzkavaklar Sa─čl─▒k Kompleksi'nin hizmete girmesi için gün say─▒l─▒rken, 18 milyonluk dev yat─▒r─▒m─▒ Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin ve AK Parti Denizli Milletvekili ┼×ahin Tin birlikte incelediler.  Ba┼čkan Gürlesin, arsas─▒ Denizli Büyük┼čehir Belediyesi taraf─▒ndan verilen, Pamukkale Belediyesi taraf─▒ndan yap─▒lan in┼čaat─▒ yapt─▒r─▒lan Dokuzkavaklar Sa─čl─▒k Kompleksi tamamland─▒ktan sonra Sa─čl─▒k Bakanl─▒─č─▒’na devredilece─čini belirtti.  Dev kompleksin in┼čaat─▒n─▒ gezen Milletvekili Tin ve Ba┼čkan Gürlesin, çal─▒┼čmalara devam eden i┼čçilerle sohbet ederek, çal─▒┼čmalar hakk─▒nda bilgiler ald─▒.

GER─░ SAYIM DEVAM ED─░YOR

Dokuzkavaklar Sa─čl─▒k Kompleksi in┼čaat─▒ hakk─▒nda AK Parti Denizli Milletvekili ┼×ahin Tin’e bilgiler aktaran Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, “Yo─čun program─▒na ra─čmen, gerçekle┼čtirdikleri hizmetleri yerinde görme f─▒rsat─▒ yaratan Milletvekili Tin’e te┼čekkür ediyorum.  Arsas─▒ Büyük┼čehir Belediyemiz taraf─▒ndan verilen bu hizmetinden dolay─▒ Osman Zolan Ba┼čkan─▒m─▒za çok te┼čekkür ediyorum. Binas─▒ da Pamukkale Belediyesi taraf─▒ndan yap─▒lmakta olan Sa─čl─▒k Kompleksimizin i┼čletimi de Sa─čl─▒k Bakanl─▒─č─▒ taraf─▒ndan yap─▒lacak. Pamukkale Belediyesi olarak, vizyon projelerimizden biri olan Dokuzkavaklar Sa─čl─▒k Kompleksi’mizi önümüzdeki 5 ya da 6 ay içerisinde hizmete almay─▒ planl─▒yoruz. Gayretimiz, planlanan dönemi daha da öne çekmek. Bitti─činde de birçok insanlar─▒n ┼čifa bulmas─▒ndan dolay─▒ büyük onur duyaca─č─▒z. Ben tekrardan say─▒n vekilime hizmetlerimizi yerinde görme f─▒rsat─▒ yaratt─▒─č─▒ için te┼čekkür ediyorum” dedi.

“DEN─░ZL─░ KAZANACAK”

AK Parti Denizli Milletvekili ┼×ahin Tin, Dokuzkavaklar Sa─čl─▒k Kompleksi’nin sadece Pamukkale ─░lçesi için de─čil, Denizli için de bir kazanç oldu─čunu ifade ederek, “Öncelikle Dokuzkavaklar Sa─čl─▒k Kompleksi’nin yap─▒m─▒nda eme─či geçen ba┼čta in┼čaat─▒n─▒ yüklenen Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒m─▒z Hüseyin Gürlesin’e ve yerini temin eden Büyük┼čehir Belediye Ba┼čkan─▒m─▒z Osman Zolan’a çok te┼čekkür ediyorum” dedi.  Milletvekili Tin, Böyle dev bir eseri Türkiye’de kompleks anlam─▒nda bu standartlarda özellikle de bu kalitede ve sa─čl─▒k alan─▒nda bir ilki Denizli’ye kazand─▒rmas─▒ndan dolay─▒ Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin’e özellikle te┼čekkür etti─čini belirterek, “Denizlili hem┼čehrilerim ad─▒na da ve bakanl─▒─č─▒m─▒z ad─▒na da, partimiz ad─▒na da Allah raz─▒ olsun diyoruz. Denizli’deki AK Partili belediyelerimizi ziyaretimizde ┼čunu gördüm ki, hepsi de son güçleriyle çal─▒┼č─▒yorlar. Büyük gayret sarf ediyorlar, gece ve gündüzlerini birbirine katarak, devaml─▒ hizmet anlam─▒nda, a┼čkla çal─▒┼č─▒yorlar. Bu anlamda Pamukkale Belediyemizin de bu hizmet yar─▒┼č─▒nda ilklerden oldu─čunu görüyoruz ve gerçekten güçlü, merkezi yat─▒r─▒mlarla, hizmetlerle bu çal─▒┼čmalara katk─▒da bulundu─čunu görmekteyiz. Ki özellikle Dokuzkavaklar Sa─čl─▒k Kompleksi, bölgedeki mahallelerimiz için, Denizli’miz için büyük bir kazanç. Bu bölge için çok önem arz etmekte. Çünkü bakt─▒─č─▒m─▒zda Denizli’de hastanelerin ço─čunlu─čunun yukar─▒ kesimde oldu─čunu görmekteyiz. Bu yat─▒r─▒m─▒ insanl─▒─ča yat─▒r─▒m yapm─▒┼č oluyorsunuz. Bölgesel ve yerel anlamda da burada büyük bir de─či┼čimin alt─▒na imza atm─▒┼č oluyorsunuz. Çevrede de zaten hemen yeni in┼čaatlar─▒n ba┼člad─▒─č─▒n─▒ görmekteyiz. Yani sosyal zenginli─če de katk─▒ oldu─čunuzu görmekteyiz. Bu aç─▒dan bu hizmet belki de Türkiye’deki belediyeler aras─▒nda, ilk defa bir belediye olarak, böyle bir hizmete imza atm─▒┼č olmas─▒, yürütüyor olmas─▒ aç─▒s─▒ndan da Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒m─▒z─▒ tebrik ediyorum. Halk─▒m─▒z─▒n nezdinde, partimiz ad─▒na da büyük gurur duydu─čumu belirtmek istiyorum. Ülkemize, Denizli’mize, Pamukkale’mize bu hizmetlerinizin devam─▒n─▒ diliyoruz ve te┼čekkür ediyoruz” diye konu┼čtu.