PAMUKKALE'DE ÇOCUK OLMAK VARDI 03.10.2017

Pamukkale Belediyesi taraf─▒ndan ilçe halk─▒n─▒n sosyal ya┼čant─▒s─▒na alternatif seçenekler sunmak amac─▒yla ba┼člat─▒lan projelerden biri olan Çocuk ┼×enli─či tüm h─▒z─▒yla devam ediyor. Pelitliba─č Mahallesi ve Güzelköy Mahallesi’nde kurulan oyun alanlarda çocuklar gönüllerince e─člendi.

Pamukkale Belediyesi’nin “Pamukkale’de Çocuklar E─členiyor” slogan─▒yla hayata geçirdi─či ve ilçe halk─▒n─▒n sosyal ya┼čant─▒s─▒na alternatif seçenekler sunmak amac─▒yla ba┼člatt─▒─č─▒ etkinlik vatanda┼člardan gelen yo─čun talep üzerine devam ediyor. Her hafta sonunda iki farkl─▒ mahallede kurulan ┼čenlik alanlar─▒ bu kez Pelitliba─č Mahallesi ve Güzelköy Mahallesi’nde idi. Pelitliba─č’da Hac─▒ ─░brahim Demireren Cumhuriyet ─░lkokulu Bahçesi’nde, Güzelköy Mahallesi’nde de Güzelköy ─░lkokulu bahçesinde kurulan ┼čenlik alan─▒nda, çocuklar doyas─▒ya e─člendi.

Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin’in, yaz aylar─▒nda miniklerin tatillerini dolu dolu geçirmeleri amac─▒yla ba┼člatt─▒─č─▒ “Pamukkale’de Çocuklar E─členiyor” etkinli─či, ilçe halk─▒ndan yo─čun ilgi görüyor. Pamukkale Belediyesi’nin ┼čenlik alan─▒nda palyaço gösterilerinin yan─▒ s─▒ra limonata, dondurma ikramlar─▒ olurken; yüz boyama, çe┼čitli yar─▒┼čmalarla,  çocuklar saatlerce oyun alanlar─▒nda e─členmenin tad─▒n─▒ ç─▒kar─▒yor.  Etkinlikleri merakla beklediklerini ifade eden vatanda┼člar, Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin’e ve ekibine te┼čekkür ederek, “Çocuklar─▒m─▒z için Pamukkale Belediyesi’nin kurdu─ču oyun alanlar─▒nda, çocuklar─▒m─▒z güzel bir hafta sonu geçiriyor. Çocuklar─▒m─▒zla birlikte bizlerde e─členiyoruz. Eme─či geçen herkese te┼čekkür ediyoruz” dediler.