BAŞKAN GÜRLESİN, VATANDAŞLARI HALK GÜNÜ'NE BEKLİYOR

08-09-2017

BAŞKAN GÜRLESİN, VATANDAŞLARI HALK GÜNÜ'NE BEKLİYOR

Sosyal belediyecilikte uyguladığı projelerle dikkat çeken Pamukkale Belediyesi’nce, her ayın ilk Pazartesi günü düzenlenen "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü" 11 Eylül Pazartesi günü Pamuk Kafe’de gerçekleşecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İlçe halkımızın sorunlarına birebir çözüm bulabilmek adına başlattığımız ve büyük ilgi gören buluşmamıza vatandaşlarımızı bekliyorum” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin devamlılık gösteren projelerinden biri olan "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü" her ayın ilk Pazartesi günü düzenlenmeye devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Eylül Ayı’nın ilk Pazartesi gününün bayramın son gününe denk gelmesi sebebiyle, halk gününü Eylül Ayı’nın ikinci Pazartesi günü vatandaşlarla bir araya gelecek. Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki Ana Hizmet binasında yer alan Pamuk Kafe’de 11 Eylül Pazartesi günü saat 11.00’da başlayacak olan "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"ne Pamukkaleli vatandaşlar katılabilecek.   “Bu toplantılarımızdaki amacımız vatandaşlarımızın dertlerine anında çözüm bulmak” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  “Halk gününde vatandaşlarımız sorunlarını birebir bizlere iletme fırsatı buluyor. Bizler de vatandaşlarımızın sorunlarını sıcağı sıcağına çözmeye çalışıyoruz. Hemen çözümü olmayan konular hakkında da vatandaşlarımıza gerekli bilgilendirmeleri yaparak, sorunun aşılabileceği birimlere yönlendiriyoruz. İlçe sınırlarımız içindeki tüm vatandaşlarımızı, 11 Eylül Pazartesi günü saat 11.00’da Pamuk Kafe’ye bekliyorum” dedi.