BAŞKAN GÜRLESİN'DEN AK PARTİ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

15-08-2017

BAŞKAN GÜRLESİN'DEN AK PARTİ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti'nin 16'ıncı kuruluş yıl dönümüne ilişkin bir mesaj yayımladı.

“Kurulduğu ilk günden itibaren aynı zamanda kurucularından olduğum, Türkiye’nin geleceğine ışık tutacağına inandığım, AK Parti’mizin 16’ncı kuruluş yıldönümünü kutluyorum” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Cumhurbaşkanı ve Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan AK Parti’nin Türkiye’yi dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirdiğini söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin mesajının devamında şunları kaydetti:

“14 Ağustos 2001 yılında kurulan Ak Partimiz 16 yaşında. Yeni Türkiye vizyonu ile 2023 hedeflerine tam 16 yıldır çalışarak, üreterek hızla ilerleyen partimiz, Türkiye Cumhuriyeti’ni layık olduğu çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak için Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedefler doğrultusunda hızla ilerlemeye devam etmektedir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde yola çıkan AK Parti, ‘Yeni Türkiye, Güçlü Türkiye’ sloganından hareketle, durmadan yoluna devam ederken, önüne çıkan her türlü engeli milletinden aldığı güçle bertaraf etmeyi başarmış ve yine Türk Milleti’nden aldığı güçle Türk Siyasetinde başrolü oynamaya devam edeceğine inancım tamdır.

16 yıl önce Türk siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti ile ülkemiz; sağlıkta, eğitimde, ekonomide, sanayide, tarımda, turizmde ve diğer birçok konuda hızla ilerlemektedir. 2023 hedefleri doğrultusunda izlediği yol haritasıyla Türkiye’nin gücüne güç katan AK Parti, dün olduğu gibi bugün de, yarın da ülkemizin geleceğine barış, huzur, refah katmak adına yoluna devam etmektedir.

Allah'ın izni, milletimizin desteğiyle 2023'e ve 2023 hedeflerine doğru kararlılıkla ilerleyen kurucularından olduğum AK Parti’nin, Türkiye'yi dünyada ve bölgesinde daha itibarlı bir noktaya taşımak için 2023 vizyonunda ki devasa projelerle millete hizmet etmeye devam edeceğine ve ülkemizin ekonomisiyle, teknolojisiyle, demokrasi anlayışıyla, özgürlük inancı ve ruhuyla dünyanın en gelişmiş ülkeleri içinde yerini alacağına da inancım tamdır.

14 Ağustos 2001 yılında çıkılan bu davaya gönül veren başta Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ile tüm yol arkadaşlarına ve AK Parti’ye desteğini hiçbir zaman esirgemeyen milletimize, şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Partimizin 16’ıncı kuruluş yıl dönümünün ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.