PAMUKKALE BELEDİYESİ ÇOCUKLARA YÜZME ÖĞRETİYOR

10-07-2017

PAMUKKALE BELEDİYESİ ÇOCUKLARA YÜZME ÖĞRETİYOR

Pamukkale Belediyesi tarafından açılan ücretsiz yüzme kurslarında Pamukkaleli çocuklar yüzme öğrenmeye başladı. “Yüzmeyi Öğrenmeyen Kalmasın, Haydi Çocuklara Havuza” sloganıyla başlayan çalışmaya katılan öğrencilerle bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “kurslarımıza ilgi tahminimizden de yoğun oldu. Çocuklarımızın eğlenerek yüzmeyi öğrenmeye başladılar. Çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu görünce amacımıza ulaştığımızı anlıyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan 6-14 yaş grubu çocuklar Aqua Parklı havuzlarda yüzmeyi eğlenerek öğrenmeye başladı. Deliktaş İlkokulu, Aktepe Pakize Suzan Özkardeş İlkokulu ve İncilipınar İlkokulu olmak üzere üç noktada Pamukkale Belediyesi tarafından kurulan yüzme havuzlarında yaklaşık 7 bin çocuk yüzme öğrenmeye başladı. İncilipınar İlkokulu’na kurulan yüzme havuzunda çocuklarla ve aileleriyle bir araya Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e çocukların ilgisi büyüktü. “Yoğun geçen eğitim öğretimin ardından çocuklarımıza güzel bir yaz geçirmesi için başlattığımız yüzme kurslarımız başladı” diyen Başkan Gürlesin, “Pamukkale ilçe sınırlarımız içerisinde yaşayan 6-14 yaş grubunda ki çocuklarımız, bir büyük bir orta boy havuzlarımızla birlikte 2 tane aqua park, trampolin, masa tenisimizin olduğu Deliktaş İlkokulu, Aktepe Pakize Suzan Özkardeş İlkokulu ve İncilipınar İlkokulu’nda eğlenerek yüzme öğrenmeye başladı. Profesyonel yüzme hocalarımız eşliğinde devam eden yüzme kurslarımız Ağustos ayının sonuna kadar devam edecek. Pazartesi-Çarşamba ve Cuma günleri kız çocuklarımıza, Salı-Perşembe ve Cumartesi günleri de erkek çocuklarımıza yönelik kurslarımız devam ediyor. Pamukkale Belediyesi olarak bütün projelerimizde kaliteye önem veriyoruz. Günü birlik değil kalıcı çözümler üretme amacındayız. Bu kuşlarımızla da yüzme bilmeyen çocuklarımıza yüzmeyi öğretiyoruz. Yaz aylarını eğlenceli, dolu dolu, verimli bir şekilde geçirmelerini sağlıyoruz. Yüzmeyi Öğrenmeyen Kalmasın, Haydi Çocuklara Havuza sloganıyla başlattığımız kurslarımıza ilgi tahminimizden de yoğun oldu. Çocuklarımızın eğlenerek yüzmeyi öğrenmeye başladılar” dedi.

AİLELER TEŞEKKÜR ETTİ

Pamukkale Belediyesitarafından başlatılan yüzme kurslarına katılım sağlayan çocukların aileleri, çocuklarının keyifli bir yaz geçiriyor olmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ettiler. Ailelerin düşünce ve önerilerini dinleyen Başkan Gürlesin, “Çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu görünce amacımıza ulaştığımızı anlıyoruz. Ailelerimizin de projeden memnuniyetleri doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor” diye konuştu. Yüzme kursuna ilk günden bu yana yüzmeye getiren aileler, “Pamukkale Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız bu yaz sıcağında eve kapanarak ya da sıcakta parkta oynayarak vakit geçirmektense, yüzme havuzunda hem eğleniyorlar hem de yüzme öğreniyorlar. Pamukkale ilçesinde yaşamanın ayrıcalığını Başkanımız Hüseyin Gürlesin’in her projesinde çok daha iyi algılıyoruz. Kendilerine ve ekibine tekrardan çok teşekkür ediyoruz” dediler.