BAŞKAN GÜRLESİN'DEN TAZİYE MESAJI

06-07-2017

BAŞKAN GÜRLESİN'DEN TAZİYE MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Van’da hain terör saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde şehit olan Uzman Jandarma 4. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan için taziye mesajı yayınladı. Başkan Gürlesin, “Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve Türk milletine başsağlığı diliyorum” dedi.

PKK’lı teröristler 3 Temmuz günü Başkale-Van karayolunun 60’ncı kilometresindeki Güzeldere mevkiinde askeri araca el yapımı patlayıcı ve roketle saldırı düzenledi. Saldırıda Uzman Jandarma 4. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan ağır yaralandı. Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ne getirilen ve burada tedavi altına alınan Ceylan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, şehit askerimiz ile ilgili olarak taziye mesajı yayınladı.  “Vatanı için canını veren kahraman askerimiz Uzman Jandarma 4. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan’a Allah’tan rahmet diliyorum” diyen Başkan Gürlesin mesajında şu görüşlere yer verdi; “Şehidimiz, vatanı, bayrağı, milleti için gözünü kırpmadan vatan savunmasında teröristlere, şer odaklarına karşı kahramanca savaşmıştır. Ama bilinmelidir ki; devletimizin terörle çok etkin ve kararlılıkla yaptığı mücadele sonucunda şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak ve terörün de kökü kazınacaktır. Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan her türlü saldırı hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Son olarak Van’daki saldırıda canını vatan için veren Uzman Jandarma 4. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan’a Allah’tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum”.