BAŞKAN GÜRLESİN, PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

23-06-2017

BAŞKAN GÜRLESİN, PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ramazan Bayramı öncesi Pamukkale halkına hizmet götürmekte birlikte çalıştığı belediye personeli ile tek tek bayramlaştı. Başkan Gürlesin, vatandaşa en iyi kaliteli hizmeti, ivedilikle götürebilme aşamasında birlikte yol aldığı belediye personeline özverili çalışmaları için teşekkür ederek, kendilerinin ve ailelerin bayramlarını kutladı.

Ramazan Bayramı Arife Günü’nün Cumartesi gelmesi sebebiyle Cuma gününden personeliyle bayramlaşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, tüm belediye birimlerini tek tek gezerek, personelinin bayramını kutladı. Pamukkale Belediyesi Deliktaş Ek hizmet Binası, Atatürk Caddesi Çınar Ek hizmet Binası ile YSE’deki ana binada bulunan tüm belediye birimleri ziyaret eden Başkan Gürlesin, tüm personelle bayramlaştı.  Belediye Başkanı Gürlesin, ailelerine ve yakınlarına selam götürmelerini, onlarında bayramlarını kutladığını iletmelerini istedi.  Gürlesin, “Bir bayramı daha yaşıyoruz. Öncelikle sizlerin ve aileleriniz ayrı ayrı bayramını kutluyorum. Sizlerle birlikte halkımıza hizmet götürme noktasında gece gündüz demeden çalışmaktayız. Özverili çalışmalarınız için teşekkür ediyorum. Şükürler olsun ki, devletimiz adına, ilçemize, şehrimize, insanlarımıza katkı sağlama noktasında güzel işler yapabilme mücadelesi içindeyiz. Bayram tatilinde ailenizle, sevdiklerinizle huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ederek, bayram dönüşü topladığınız enerjilerle vatandaşlarımızın sıkıntılarına çözüm üretilme aşamasında daha da güzel işler yapacağımızı umut ediyorum” dedi.