Başkan Gürlesin'den Kamu Kurumlarına Ziyaret

27-10-2014

Başkan Gürlesin'den Kamu Kurumlarına Ziyaret

Baskan Gürlesin, iki gününün önemli kismini ziyaretlere ayirarak Denizli'deki daire müdürlerini ziyaret edip isbirligine açik oldugu mesajini iletti. Baskan Gürlesin, ilk olarak Çalisma ve Is Kurumu Il Müdürü Feridun Giresun'u ziyaret etti. Yaklasik yarim saat süren ziyarette basta Pamukkale Ilçesi olmak üzere Denizli için birlikte nasil projeler gelistirilebilir konusu ele alindi. Baskan Gürlesin, ikinci ziyaretini ise 11. Motorize Tugay Komutani Erhan Uzun'a yapti. Buradaki ziyarette yaklasik yarim saat sürdü ve Denizli gündemi ele alindi. Ziyaretlere bir sonraki gün de devam edildi. Ikinci günün ilk ziyareti Vergi Dairesi Baskanligi oldu. Vergi Dairesi Baskan Zafer Evci ve Baskan Gürlesin bir süre görüstü. Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, kamu kurum ve kuruluslari ziyaretlerine Cumhuriyet Bassavcisi Mustafa Yildirim'i ziyaret ederek sürdürdü. Son ziyaret ise Il Jandarma Komutani Cengiz Yildiz'a yapildi. Baskan Gürlesin ve Il Jandarma Komutani Yildiz, yaklasik yarim saat bas basa görüstü. Baskan Gürlesin, ziyaret turunu tamamladiktan sonra yaptigi açiklamada, görevine yeni baslayan müdürler ile daha önce kendisini ziyarete gelen Denizli protokolü üyelerine iadeyi ziyarette bulundugunu söyledi. Ziyaretlerde birlikte hareket etmenin önemine isaret edildigini kaydeden Baskan Gürlesin, ?Gerek müdürler ve gerekse Denizli protokolüyle karsilikli görüs alis verisinde bulunduk. Amacimiz, Pamukkale Belediyemizin çesitli kurumlarla isbirligi halinde hizmetini sürdürmesidir. Çesitli konularda ilçemiz için neler yapabiliriz, bunlari görüstük. Bu vesileyle görevine yeni baslayan müdürlerimize görevlerinde basarilar diliyorum' dedi.