PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN ÖZEL ANNELERE ÖZEL ETKİNLİK

15-05-2017

PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN ÖZEL ANNELERE ÖZEL ETKİNLİK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, anneler gününde Pamukkale sınırları içerisindeki şehit anneleri ve engelli anneleri ile bir araya gelerek, bu özel ve anlamlı günde onları yalnız bırakmadı. Annelerin Pamukkale-Karahayıt gezisinin ardından, annelerle yemekte bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Sadece bir gün değil 365 gün hatırlanması gereken şehit ailelerimizle ve şefkatiyle, merhametiyle evlatlarının her daim yanında olan engelli annelerimizle bir araya gelerek, bu güne daha da anlam katmak istedik” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, hiçbir zaman unutmadığı şehit ailelerini ve engelli annelerini anneler gününde de unutmayarak, bu özel günü şehit anneleri ve engelli anneleri ile birlikte geçirdi.

PAMUKKALE-KARAHAYIT’I GEZDİLER

Öncelikle Pamukkale ve Karahayıt gezisine katılarak, huzurlu bir gün geçiren aileler, akşam yemeğinde Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Çelebioğlu ve Aynur Akdemir ile bir araya geldiler.Pamukkale Belediyesi’nin organizasyonu ile Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya eşliğinde, ülkemizin ve Denizli’nin en önemli turizm bölgesi olan Pamukkale-Karahayıt’ı gezen anneler, anneler gününde böyle bir organizasyon için Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

GÜRLESİN, ŞEHİTLERİN EMANETİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerin en önemli emanetleri olan ailelerini yalnız bırakmadıklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Anneler Günü’nün yılın 365 günü kutlanması gerektiğinin altını çizerek, sevginin, şefkatin, merhametin timsali annelerin anneler gününü kutladı. Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, sadece bir gün değil 365 gün hatırlanması gereken annelerimizin bu özel gününe daha da anlam katmak istedik. Bizlerin birlik, beraberliği, kardeşliği ve huzurumuz için canlarını feda eden polisimizin, askerlerimizin bizlere emanetleri olan aileleri ile bir arada olmak istedik. Aynı zamanda şefkatiyle, merhametiyle evlatlarının her daim yanında olan engelli vatandaşlarımızın ailelerini de unutmayarak bu güzel günde onları da aramızda görmek istedik. Bugünün anlamına yakışır şekilde, önce ailelerimize özel gün boyu süren Pamukkale ve Karahayıt gezisi düzenledik. Ardından da akşam yemeğinde bir araya gelmek istedik. Ben öncelikle başta İl jandarma Komutanımız Albay Cengiz Yıldız’a, Belediye Başkan Yardımcılarımıza, meclis üyelerimize, şehitlerimizin ailelerine, engelli çocuklarımızın ailelerine yani gecemize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Yemek sonrası ailelerle hatıra fotoğrafı çektiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, annelere günün anısına hediye takdim etti.