BAŞKAN GÜRLESİN DGC YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

10-05-2017

BAŞKAN GÜRLESİN DGC YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin son kongresinde göreve gelen Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı. Başkan Gürlesin, “Yerelde, ulusalda halkın haber alma ihtiyacını karşılayarak çok önemli bir görevi yerine getiren gazetecilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, gazetecileri ağırladı. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e yeni yönetim olarak ilk ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Şubat 2017 itibari ile Denizlili basın mensuplarının oyları ile seçilen Doğan Haber Ajansı Denizli Büro Şefi Osman Nuri Boyacı ve Yönetim Kurulu üyeleri Şubat Ayı’ndan sonra ki Denizli ve ülke gündeminin yoğunluğu nedeniyle ziyaretlerini bu tarihe ertelediklerini ifade ettiler.

“HER ZAMAN BASININ YANINDAYIZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kendilerinin ziyaretinden memnun olduğunu ifade ederek, “Bizlerle halkımız arasından bir köprü görevi gören basın mensuplarımız bizler için değerlidir. Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, ülkemizin olduğu gibi ilimizin, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Bunun yanı sıra gazetecilik, zor şartlar altında sorumluluk gerektiren bir meslek olduğunun da farkındayız. Bu zorluğa rağmen yılmadan görevlerini getiren gazetecilerimizi takdir etmemek elde değildir. Biz belediye olarak basının her zaman yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

“İLETİŞİM HALİNDEYİZ”

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ise Pamukkale Belediyesi’nin çalışmalarını hem görev icabı hem de vatandaş olarak yakından takip ettiklerini belirterek, “Halkın haber alma önceliğini gözeterek, tarafsız habercilik anlayışı çerçevesinde takip ederek, halkı ilgilendiren her türlü konuda Pamukkale Belediyesi gibi tüm resmi kurumlarla iletişim halindeyiz. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin beye ilgisi için teşekkür ederiz” diye konuştu.