PAMUKKALE BELEDİYESİ PERSONELİNİ SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇİRİYOR

03-05-2017

PAMUKKALE BELEDİYESİ PERSONELİNİ SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇİRİYOR

Pamukkale Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’nda belediyede çalışan personeline ücretsiz göz taramasından geçiriyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak iş sağlığı ve güvenliği noktasında hassasiyetimiz sadece sözde değil icraatta gösteriyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi iş sağlığı ve güvenliği noktasında ciddi projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye olarak çalışan personele hem sağlıklı hem de güvenli bir ortam sunmak zorunda olduklarının bilincinde olduklarını ifade etti. Geçtiğimiz yıl daha önceki yıl, rutin sağlık taramalarının dışında Pamukkale Belediyesi’nde görevli personele yönelik Akciğer Filmi, İşitme Testi, Solunum Testi ve Tansiyon testi taramalarından geçirdiklerini ve bu yıl da göz taraması yapıldığını bildiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  her sene periyodik olarak yapılan taramalarla personele ait dosya oluşturularak sağlık takibi yapıldığını kaydetti. Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak çalışan personelimize hem sağlıklı hem de güvenli bir ortam sunmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. Bu nedenle göreve geldiğimiz günden bu yana iş güvenliği ve iş sağlığı noktasına ciddiyetle yaklaşıyoruz. Bu yıl İş Güvenliği ve İş Sağlığı Haftası’na anlam katmak amacıyla belediyemizde bünyesinde görevli işçi ve memur personelimizi, anlaştığımız özel bir hastanede göz taramasından geçiriyoruz. Yoğun bir tempoda belediye hizmetlerimizi halkımıza ulaştıran işçi, memur tüm personelimizin her yıl düzenli olarak sağlık taramasından geçiriyoruz. Belediyemizin bu konuda ki hassasiyetinin sadece sözde değil icraatlarımızla da çalışan personelimize de yansıması gerektiğini düşünüyoruz. Çalışanlarımızın daha da sağlıklı olması anlamında onlara hem motivasyon katmak hem de bu konunun önemine gerçekten inandığımız için böyle bir projeyi gerçekleştirmek istedik” dedi.

“HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK”

Pamukkale Belediye Başkanı olarak sağlık konusunu önemsediğini belirten Başkan Gürlesin, kendisinin de göz taramasından geçtiğini söyledi. Belediye Başkanı Gürlesin, “Sağlıkta erken teşhis ve erken müdahale önemli. Bugün kendimde göz taraması yaptırdım. Bu nedenle belediyemizde iş sağlığı ve güvenliği konusunda ciddi çalışmalarımız var. Halkımıza hizmet götürme anlamında birlikte çalıştığımız personelimizin sağlığını önemsiyoruz. İş güvenliği konusunda da kanunen gerekli tüm kuralları uygulamanın yanında Pamukkale Belediyesi olarak daha yasal süre başlatılmadan evvelden belediyemizde iş güvenliği kapsamında haftanın iki günü doktorlarımız personelimize hizmet vermeye başladı” diye konuştu.