BAŞKAN GÜRLESİN ASKF YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

27-04-2017

BAŞKAN GÜRLESİN ASKF YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

“Sporun ve sporcunun yayındayız” sloganıyla hareket eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimini konuk etti. Amatörlerin her zaman destekçisi olduklarını vurgulayan Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak amatör kulüplerin maddi ve manevi olarak her zaman yanlarında olduk. İlçemizde gençlerin spor yapmasını teşvik etmek için projeler ürettik” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli2deki amatör spor kulüplerini bir çatı altında toplayan Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun yönetimini ağırladı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Gürlesin, Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Karaoğlan ve Mesut Bacıkoğlu ile Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun ve ASKF İl Hakem Kurulu Danışmanı Mehmet Tuncer’den oluşan heyeti samimi bir şekilde karşıladı. Denizli’deki amatör spor kulüplerinin durumu hakkında ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Başkan Gürlesin’e bilgiler verdi.

“DESTEKLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Ziyarette açıklama yapan Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, Pamukkale Belediyesi’nin kurulduğu 2014 yılından bu yana amatörlere verdiği desteklerin önemli olduğunu söyledi. “Tüm destekler için teşekkür ederim” diyen Ceşen, “Sayın başkanımız ne zaman amatör kulüplerin bir şeye ihtiyacı olsa hep gerekeni yaptı. Denizli’deki amatör camia büyük bir ailedir. Bu aile gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak kalarak sağlıklı bir şekilde gelişmelerini sağlıyor. Amatör kulüplerde futbol okullarında 5-6 yaşından itibaren futbol öğretilmeye başlıyor. Yetenekli olanların Türk futboluna kazandırılması için amatörler büyük emekler veriyor. Bugün yıldız olan tüm futbolcuların mutlaka bir amatör geçmişi vardır. Bizler 30. Yılını kutlamaya hazırlanan ASKF’nin Denizli’deki yöneticileri olarak bu büyük ailenin daha iyi noktalara gelmesi için önemli projeleri hayata geçirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Tek amacımız gençler hizmet etmek” dedi.

“HER ZAMAN AMATÖRLERİN YANINDAYIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise “Sporun ve sporcunun yanındayız” sloganıyla gençlere destek verdiklerini söyledi. “Gençler bizim geleceğimiz” diyen Başkan Gürlesin, “Biz gençler için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz. Daha 3. Yılını yeni dolduran bir belediye olmamıza rağmen gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalması için mahallelerimize ve okulların bahçelerine halı sahalar yaptık. Bugüne kadar 15 sahamız gençlerimizin hizmetine sunuldu. Biz bu sayıyı 25’e kadar çıkarmayı planlıyoruz. Ayrıca araştırmaları devam eden tesis sıkıntısını giderecek olan standart saha projemizi de hayata geçirmeyi amaçlıyoruz. Kısa bir süre önce ilçe sınırlarımız içinde faaliyetlerini  sürdüren kulüplerimizin tüm malzeme ihtiyaçlarını giderek toplu bir yardım yaptık. Geçtiğimiz senelerde de bu tür yardımlarımız olmuştu. Biz zor şartlarda gençlerin spor yapmasına imkan sağlayan amatör kulüplerimizin her zaman yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu. Ziyaret sonunda Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, yönetim kurulu adına Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür plaketi verdi.