PAMUKKALE'DE 5. FUTBOL ŞÖLENİ'NDE İKİNCİ TUR HEYECANI BAŞLIYOR

26-04-2017

PAMUKKALE'DE 5. FUTBOL ŞÖLENİ'NDE İKİNCİ TUR HEYECANI BAŞLIYOR

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği “Pamukkale’de 5. Futbol Şöleni İlkbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda ilk tur oynanan 30 maçla tamamlandı. Büyük heyecanın yaşandığı futbol şöleninde ikinci tur maçları 27-28 Nisan  günleri oynanacak.

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği “Pamukkale’de 5. Futbol Şöleni İlkbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda ilk tur heyecanı sona erdi. 42 mahalleden 61 takımın katılımı ile başlayan maçlara Pamukkale Belediyesi’nin yaptırdığı halı sahalar ev sahipliği yapıyor. İlk tur maçları 21, 24 ve 25 Nisan tarihlerinde oynandı. Yapılan 30 maçta takımlar toplam 385 gole imza attı.

SON GÜN 2 MAÇ PENALTILARA KALDI

Turnuvanın ilk turu geçen son 10 takımını 3 sahadaki 10 maç belirledi. Deliktaş’ta oynanan maçlarda 15 Mayıs Fikirtepespor Güzelköyspor’u 15-1, Egeli İplik Develispor Pınarkent Kardeşlerspor’u 10-6 ve Aktepe Gençlikspor Kayıhan ASM’yi 9-8 yenerek üst tura çıktı. Mehmetcik sahasında oynanan ilk maçta büyük heyecan yaşandı. Normal süresi 6-6 biten Cankurtaran-Deliktaş Anadoluspor maçında tur atlayan takımı penaltılar belirledi. Deliktaş temsiilcisi penaltılar sonunda rakibine 10-8’lüi üstünlük sağlayarak ikinci tur yükseldi. Aynı sahadaki diğer maçlarda Zeytinköy DTS Yeniköy Gençlikspor’u 7-5 ve 15 Mayıs Atadem Demirçelikspor ise Zümrüt Mitspor’u 12-8 yenmeyi bildi. Akhan sahasındaki maçların ilkinde de galibi penaltılar belirledi. Kroucukspor ile Pamukkale Gençlikspor arasındaki maçın normal süresi 5-5 tamamlanırken maçı 11-10 kazanan Korucukspor tur atlayan takım oldu. Kuşpınar Kalınkozspor Karakurtspor’u 8-2, Dost Fatih 1453 Akköy Atatürk  Mahallesi Yedi Yıldızspor’u 10-4 ve Kurtluca Örenspor ise Pelitlibağ Ayyıldızspor’u 8-6 yendi. Böylece tur atlayan 30 takım ile ilk turu maç oynamadan geçen Küçükderespor ile birlikte 31 takım adını ikinci tura yazdırmayı başardı.

31 TAKIM TUR ATLADI

Pamukkale’de 5. Futbol Şöleni İlkbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası’nın ilk turu 21, 24 ve 25 Nisan tarihlerine oynanan 30 maçla tamamlandı. Küçükderespor’un fikstür gereği maç oynamadan tur atladığı turnuvanın ilk gününde Kınıklıspor, Aktepespor, Karşıyaka Gol ve Ötesi, Akdere Akkurtspor, Anafartalar Kardeşlerspor, Pamukkale Sağırlarspor, Kaplanlar Merkezspor, Gözlerspor, Akköy Çerkezspor ve Karahayıtspor ikinci tura çıkan ekipleri oldu. İkinci günde oynanan maçlar sonunda rakiplerini geride bırakan Çeşmebaşıspor, PAÜ Karahayıt, Uzunpınarspor, Karakova Bomcular, Karakova Vatanspor, Tekkeköyspor, Dokuzkavaklarspor, Pamukkalespor,  Zeytinspor ve Kayıhan Gençlikspor ikinci tura yükseldi. Son gün ise tr atlayan 10 takım 15 Mayıs Fikirtepespor,  Egeli İplik Develispor, Aktepe Gençlikspor, Deliktaş Anadoluspor, Zeytinköy DTS, 15 Mayıs Atadem Demirçelik, Korucukspor, Kuşpınar Kalınkozspor, Dost Fatih 1453 ve Kurtluca Örenspor oldu.

1. TUR MAÇ PROGRAMI BELİRLENDİ

Pamukkale’de 5. Futbol Şöleni’nde 2. Tur maçlarının programı belli oldu. Buna göre 27 Nisan  Perşembe günü Deliktaş Sahası’nda saat 19.00’da Anafartalar Kardeşlerspor- Aktepespor, 20.00’de Zeytinspor-Kayıhan Gençlikspor ve 21.00’de de Akköy Çerkezspor – Kaplanlar Merkezspor maçları yapılacak. Aynı saat Irlıganlı sahasında saat 19.00’da Karakova Vatanspor- Karahayıtspor maçı oynanırken, 20.00’de Karşıyaka Gol ve Ötesi-Akdere Akkurtspor maçları yapılacak. Akhan sahasında ise saat 19.00’da Dokuzkavaklarspor – Karakova Bomcularspor, 20.00’de Pamukkale Sağırlarspor – Çeşmebaşıspor ve 21.00’de de Gözlerspor – Kınıklıspor maçları oynanacak. 28 Nisan Cuma günü ise Irlıganlı sahasında saat 19.00’da PAÜ Karahyıtspor- Uzunpınarspor, 20.00’de Kurtluca Örenspor- 15 Mayıs Atadem Demir Çelikspor ve 21.00’de de 15 Mayıs Fikirtepespor-Egeli İplik Develispor maçları yapılacak. Akhan sahasında saat 19.00’da Aktepe Gençlikspor – Deliktaş Anadoluspor, 20.00’de de Zeytinköy DTS- Dost Fatih 1453 maçları oynanırken, Deliktaş sahasında ise 19.00’da Tekkeköyspor- Pamukkalespor ve 20.00’de Korucukspor-Kuşpınar Kalınkozspor maçları yapılacak. Kurada 61 numarayı çeken Küçükderespor, fikstür gereği bu turu da maç yapmadan geçiriyor.