PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN 'ALEMLERE RAHMET' PROGRAMINA DAVET

14-04-2017

PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN 'ALEMLERE RAHMET' PROGRAMINA DAVET

Pamukkale Belediyesi, Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Kutlu Doğum Haftası ile ilgili olarak özel bir program düzenledi. Bu çerçevede ünlü ilahiyat profesörü Nihat Hatipoğlu ile birlikte Ammar Acaroğlu ve Emrullah Uzun da Denizlililerle buluşacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Tüm halkımızı bu etkinliğimize bekliyoruz” dedi.

Her yıl Peygamber efendimizin dünyaya teşriflerinin kutlandığı Kutlu Doğum Haftası ile ilgili Pamukkale Belediyesi özel bir etkinlik düzenledi. 17 Nisan Pazartesi günü “Alemlere Rahmet” adıyla Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde program düzenlendi. Etkinlik saat 20.30’da başlayacak. Alemlere Rahmet programında ilahi ve ezgilerle Ammar Acarlıoğlu sahne alırken, Naat-I Şerif ile Emrullah Uzun Denizlililer ile bir araya gelecek. Programda konuşması olarak Türkiye’nin en ünlü ilahiyat profesörlerinden olan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu yer alacak.

“TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin dünyaya gelişinin yıl dönümün kutlandığı Kutlu Doğum Haftası’nda ‘Alemlere Rahmet’ adıyla program düzenlediklerini ifade etti. Pamukkale Belediyesi olarak bu tür etkinliklerle halkla ünlü isimleri bir araya getirdiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Alemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya gelişi için kutlanan Kutlu Doğum Haftası’nda özel bir program hazırladık. O gece de Naat-I Şeriflerle peygamber efendimizi anacağız. İlahi ve ezgilerle ‘Alemlere Rahmet’ olan peygamber efendimizin doğumunun faziletini idrak edeceğiz. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hocamız da kutlu doğumu katılımcılara anlatacak. Bu özel programa tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.