PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN AMATÖRLERE BÜYÜK DESTEK

04-04-2017

PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN AMATÖRLERE BÜYÜK DESTEK

Pamukkale Belediyesi sporun ve sporcuların yanında olmaya devam ediyor. İlçe sınırları içinde yer alan 40 amatör kulübe malzeme yardımı yapıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, amatörlerin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, “Belediye olarak imkanlarımız dahilinde sporun ve sporcuların yanında olmaya devam ediyoruz. Malzemeler kulüplerimize hayırlı olsun” dedi.

“Sporun ve sporcunun yanındayız” sloganıyla gençlere spor yapma imkanı sağlayan tesisler kazandıran Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları içinde yer alan 40 amatör kulübe de malzeme yardımında bulundu. Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki yerleşkesinde bulunan Pamuk Kafe’de düzenlenen törene Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, Pamukkale Belediye Meclis üyeleri Arif Özeren ve İbrahim Çelebioğlu, Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun, Denizli ASKF İl Hakem Kurulu Danışmanı Mehmet Tuncer, ASKF yöneticileri, Pamukkale ilçe sınırları içinde bulunan kulüplerin başkan yönetici ve sporcuları katıldı.

“AMATÖRLERE DESTEĞİMİZ DEVAM EDİYOR”

Törende konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kuruluşunun ilk gününden beri “Sporun ve sporcunun yanındayız” sloganıyla gençlere destek verdiklerini söyledi. İlçe sınırları içinde yer alan 40 kulübe malzeme yardımında bulunduklarının altını çizen Başkan Gürlesin, “Biz ilçemizde spor yapılmasını teşvik etmek için halı sahalar ve spor kompleksleri yaptık. Yapmaya devam ediyoruz. Geçen sene olduğu gibi bu sene de amatör kulüplerimize malzeme desteğinde bulunduk. İlçedeki gençlerimizin spor yapmasını sağlamak amacıyla yılda 2 kez halı saha futbol turnuvaları düzenliyoruz. 5. Futbol şöleni için kayıtlar devam ediyor. 10 Nisan’a kadar başvurular yapılabilecek. Detaylı bilgiler www.pamukkale.bel.tr’den alınabilir. İlçe sınırlarımız içinde yer alan kulüplerimize çorabından, futbol topuna, eşofmanından tekmeliğine kadar toplam 165 parça malzeme vererek destek sağlıyoruz. Biz daha 3 yaşında bir belediye olarak sporun ve sporcuların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Konuşmanın ardından Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, takımların temsilcilerine malzemeler tek tek teslim etti. Kalınkozspor kulübü Başkan Gürlesin’e verdiği katkılardan dolayı plaketle teşekkür etti. Başkan Gürlesin’e adının yazılı olduğu 20 numaralı Denizlispor forması da hediye edildi. Tören sonunda Başkan Gürlesin, kulüp temsilcileri ile günün anısına objektif karşısına geçti.