BAŞKAN GÜRLESİN, PAZARTESİ GÜNÜ HALKLA BULUŞUYOR

31-03-2017

BAŞKAN GÜRLESİN, PAZARTESİ GÜNÜ HALKLA BULUŞUYOR

Pamukkale Belediyesi’nin ilkini Şubat Ayı’nda gerçekleştirdiği “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün üçüncüsü 3 Nisan Pazartesi Günü Pamuk Kafe’de gerçekleşecek. Başkan Gürlesin, “Vatandaşlarımızın sorunlarına en kısa sürede nasıl çözüm bulabiliriz, düşüncesiyle başlattığımız halk günlerimizi her ay düzenli olarak gerçekleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, düzenli olarak her ayın ilk Pazartesi günü halka buluşmaya devam ediyor. Pamukkale Belediyesi tarafından ilki Şubat Ayı’nda gerçekleştirilen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün üçüncüsü, 3 Nisan Pazartesi Günü Saat 10.00’da Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki yerleşkesinde bulunan Pamuk Kafe’de gerçekleşecek.

“VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Pamukkale İlçe Halkı’yla her ortamda ve her fırsatta bir araya gelerek, vatandaşların sorunlarına çözüm odaklı çalışmalar gerçekleştiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Vatandaşlarımızı belediyemizde ağırlamaktan çok memnunuz. Halk gününde vatandaşlarımız sorunlarını birebir bizlere iletme fırsatı buluyor. Bizlerde, vatandaşlarımızın sorunlarını sıcağı sıcağına çözmeye çalışıyoruz. Hemen çözümü olmayan konular hakkında da vatandaşlarımıza gerekli bilgilendirmeleri yaparak, sorunun aşılabileceği birimlere yönlendiriyoruz. İlçe sınırlarımız içindeki tüm vatandaşlarımızı, 3 Nisan Pazartesi Günü Pamuk Kafe’ye bekliyoruz” dedi.