PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN BİR İLK DAHA

01-03-2017

PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN BİR İLK DAHA

Kurulduğu günden bu yana  bir çok konuda ilklere imza atan Pamukkale Belediyesi, ‘Gayret Sizden İkram Bizden’ sloganıyla Emniyet Müdürlüğü’nün hazırladığı projeye destek veriyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak kurumlar arası iş birliğine önem veriyoruz. Gece gündüz güvenliğimizi sağlayan emniyet güçlerine katkı sağlamaktan dolayı gururlu ve mutluyuz” dedi.

Sosyal belediyecilikte ilklerle adından sıkça söz ettiren Pamukkale Belediyesi, önemli bir çalışmaya imza attı. Denizli Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa hazırlanan ‘Gayret Sizden İkram Bizden’ projesine Pamukkale Belediyesi destek veriyor. İl genelinde görev yapan emniyet mensuplarının hizmetine sunulan seyyar kafe aracı ile çorba, pilav, çay, kahve, salep ikramında bulunacak. Pamukkale Belediyesi projeye 1 yıl boyunca ikram temini konusunda destek verecek. Kınıklı Polis Karakolu önünde düzenlenen törene Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Denizli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Kaya ve Türkay Gözlükaya ile emniyet mensupları katıldı. Törende konuşan Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, ‘Gayret Sizden İkram Bizden’ projesine desteklerinden dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ederek, “İlimizde 7 gün 24 görev yapan emniyet mensubu arkadaşlarımızın moral ve motivasyonunu üst düzeyde tutmak amacıyla bu projeyi başlattık. Projeye destek veren Pamukkale Belediye Başkanımıza şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

“SONUNA KADAR GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise kurumlar arası işbirliğine önem verdiğini ifade ederek, “Güvenlikte, sağlıkta ve eğitimde önemli çalışmalar yapıyoruz. Emniyet mensuplarımızın görev noktalarında ikram hizmeti verecek gezici kafe projesini hayata geçirdik. Pamukkale Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi seve seve yerine getirmek istedik. Aracımızda çay, kahve, salep, çorba ve pilav ikramlarında bulunulacak. Gayret polislerimizden ikram da bizden olacak. Pamukkale Belediyesi olarak Denizli’de bir ilke imza atmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Kurumlar arası işbirliğinde ki hassasiyetimiz devam edecektir” diye konuştu.

“HUZUR VEREN HUZUR BULUR”

Vali Dr. Ahmet Altıparmak da Pamukkale Belediyesi ve Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nün ortaklaşa hayata geçirdiği projenin önemli olduğunu vurgulayarak, “Huzur veren huzur bulur. Böyle güzel bir proje için gayret gösteren Denizli İl Emniyet Müdürümüze, sonrasında kendilerine destek veren Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ediyorum. Polislerimiz, jandarmamız, sağlıkçılarımız, belediyelerimizin temizlik işçileri gibi görev alanlarında gece gündüz çalışan personele huzurlu bir çalışma ortamı oluşturmak önemlidir. Bu manada bu proje bir başlangıçtır” dedi. Konuşmaların ardından protokol mensupları polislere kendi elleriyle ikramlarda bulundular.