TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMINA MORAL KAHVALTISI

08-02-2017

TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMINA MORAL KAHVALTISI

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı Bölgesel A Ligi’nde 2016-2017 sezonunun ilk devresini geride bıraktı. Son 4 maçının 3’ünü kazanan mavi-beyazlı takım devreyi 5. basamakta bitirdi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, takımın sporcuları ile kahvaltıda bir araya geldi. İlk yarıdaki mücadeleden dolayı takımı tebrik eden Başkan Gürlesin, “Belediye olarak engellilere sürekli bir ayrıcalık tanıyoruz. Ben belediye başkanı olduğum sürece bu takımdan desteğimi asla çekmem” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin 2015 yılının Ağustos ayında kurduğu Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nün ilk aktif branşı olan tekerlekli sandalye basketbol takımı, 2016-2017 sezonunun ilk devresini geride bıraktı. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da  Tekerlekli Sandalye Basketbol A Ligi’nde mücadele eden mavi-beyazlı takım ilk devrede oynadığı 7 maçın 3’ünü kazanırken, 4’ünü de mağlup tamamladı. Topladığı 10 puanla grupta beşinci sırada yer alan Pamukkale Belediyesporlu oyuncular Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in organize ettiği kahvaltıda bir araya geldi. Sporcularla tek tek ilgilenen Başkan Gürlesin ile birlikte kahvaltıda Başkan Yardımcıları Adnan Kaya, Selim Arkan, AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, AK Parti Meclis Üyeleri Hüseyin Karadeniz, Turgut Özkan, Alpaslan Albay, Kadir Keskin, İbrahim Çelebioğlu, Mehmet Ali Haluk Değirmenci, Turgay Besim, CHP’li Meclis Üyesi Oral Baş ve Zeynep Kural, MHP’li Meclis Üyesi Ahmet Durmaz ve Server Munis katıldı.

“BAŞKAN GÜRLESİN DEVAMLI YANIMIZDA OLDU”

Pamukkale Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüp Başkan Yardımcı ve AK Parti Meclis Üyesi Turgay Besim, verdiği desteklerden dolayı Başkan Gürlesin’e teşekkürlerini ileterek, “Başta Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Gürlesin’in desteği olmak üzere takım hocamızın ve oyucularımızın yüksek gayreti ile takımımızın başarısı her geçen gün daha da artıyor ve bu başarı inşallah zirveye kadar çıkar” dedi. Takımın Teknik Sorumlusu Erol Kayhan ise Başkan Gürlesin’in takıma büyük değer verdiğini belirterek, “Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Gürlesin, tüm maçlarımızda yanımızda oldu. Takım için ulaşım başta olmak üzere bize tüm konularda hiçbir zaman desteğini esirgemedi. Bunu hiçbir belediye başkanı yapmıyor. Bundan dolayı sayın başkanımıza çok teşekkür ederim. Bizim en büyük destekçimiz o oldu” diye konuştu.

“DESTEĞİMİ HİÇ ESİRGEMEDİM”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının yeni olmasına rağmen her geçen gün daha güçlendiğini söyledi. Pamukkale Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının son haftalardaki maçlarında rakiplerine karşı büyük bir başarı elde etiğini ifade eden Başkan Gürlesin, “İlk kez geçen sezon ligde yer aldık. Sonuçlar iç açıcı değildi ancak biz her zaman takımın yanında olduk. Bu sezon ise geçen sezonki tablo geçen sezonun tersi bir durum söz konusu. Biz engelli olan vatandaşlarımıza büyük bir hassasiyet gösteriyoruz. Basketbol takımını da bu nedenle kurduk. Bu takımın kurulmasında emeği olan tüm meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum. Takımımız bu sezonun ilk devresinde ligde iyi çıkışlar elde etti ve şu anda iyi bir konumdayız. Oynadığımız maçlarda bazı rakiplerimize 40 sayı fark atıyorsak bu büyük bir başarıdır. Biz zoru başardık ve inanıyorum ki bunun daha da ilerisi olacak. Ayrıca takımımızın bu başarılarını herkes görsün ve izlesin diye burada oynan maçlarımızı Denizli’nin üç yerel televizyonundan da canlı olarak veriyoruz. Ben belediye başkanı olduğum sürece bu takımdan desteğimi asla çekmem” dedi.  Kahvaltı sonunda Başkan Gürlesin ile takımın sporcuları hatıra fotoğrafı çektirdi.