BAŞKAN GÜRLESİN ÇOCUKLARI UNUTMADI

18-01-2017

BAŞKAN GÜRLESİN ÇOCUKLARI UNUTMADI

Bir çok önemli faaliyetlere imza atan Pamukkale Belediyesi, çocukları da unutmadı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde 10 yeni park yaparken, 30 parkın da oyun grubunu değiştirdi. 25 parkın spor aletleri yenilenirken, 42 parka da kauçuk zemin döşemesi yapıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleceğimizin teminatı olan çocukları da hizmetlerde unutmadıklarını ifade ederek, “Çocuklarımızın rahatça zaman geçirebilecekleri alanlar oluşturduk. Çocuklarımız için ne yapsak azdır” dedi.

Pamukkale Belediyesi, ülkeye örnek projelerin yanı sıra bilindik belediyecilik hizmetlerine de imza attı. Çevre konusundaki çalışmalar çerçevesinde Pamukkale ilçe sınırları içindeki parklar çocukların hizmetine sunuldu.  Her geçen gün ilçede yeşil dokuyu daha da arttıran Pamukkale Belediyesi, bu hizmetiyle çocuk oyun parkları ve spor aletleri ile 7’den 70’e herkese huzurlu bir yaşam alanı sunmaya devam ediyor. Pamukkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından geride kalan 2016 yılında 1 milyon liralık yatırım yapıldı. Ekipler, ilçe sınırları içinde 10 yeni park yapılırken, mevcut 30 parkın da oyun alanlarını yenilendi. Tüm bunların yanı sıra belediye ekipleri ilçe sınırları içinde yer alan 25 parktaki spor aletlerini yeniledi. Ekipler ayrıca, 42 parkın da oyun zeminleri kauçuk ile kaplandı.

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPARIZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her geçen gün yatırımların daha da arttırdıklarını belirterek, “Halkımızın bize emanet ettiği görev bilinciyle her alanda durmaksızın yolumuza devam ediyoruz. Yeşil alan ve park çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın da gönlünce gülüp oynamaları için geride bıraktığımız 2016 yılında ilçe sınırlarımız içinde 10 yeni park yaptık. Ayrıca mevcut 30 parkta ise kullanım ömrünü tamamlamış ve tehlike arz eden çocuk oyun gruplarını yenileriyle değiştirdik. Oyun alanı eksik olan parklarda ise yeni oyun parkı alanları oluşturduk. Biz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, eğitimi, güvenliği gibi önemli konularının aynı sıra oyun oynayacakları alanları da temin ediyoruz. Hedefimiz Pamukkale’de yaşayan insanların mutluluğunda pay sahibi olmak” dedi.