BALCIOĞLU’NDAN BAŞKAN GÜRLESİN’E İADE-İ ZİYARET

03-01-2017

BALCIOĞLU’NDAN BAŞKAN GÜRLESİN’E İADE-İ ZİYARET

Bir süre önce göreve başlayan Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e iade-i ziyarette bulundu. Başkan Gürlesin, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Görevine yeni başlayan Sayın Balcıoğlu ile birlikte Pamukkale ilçesine daha iyi hizmetler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Pamukkale Kaymakamı olarak 20 Aralık’ta göreve başlayan Hayrettin Balcıoğlu ziyaretlere başladı. Kaymakam Balcıoğlu, kendisini görevinin ilk gününde ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e iade-i ziyarette bulundu. Pamukkale Belediye Başkanlığı’ndaki ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti. Başkan Yardımcıları Veli Demir, Abdullah Sevinçli ve Türkay Gözlükaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Gürlesin Kaymakam Balcıoğlu’na ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“AŞILAMAYACAK ENGEL YOK”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ziyarette yaptığı konuşmada, Balcıoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek, “Denizli Ege’nin incisi. Hem turizm anlamında hem de sanayi anlamında ülkenin en önemli kentlerinden biri. Pamukkale’de 331 bin nüfusuyla ilin en büyük ilçesi. Bir çok güzellik te ilçemizi sınırları içinde yer alıyor. Görevimizin ağırlığının farkındayız. Sizlerle birlikte ilçemize en iyi hizmeti verebilmek için çalışacağız. El ele verdiğimizde aşamayacağımız engel yoktur. Uyum içinde Pamukkale’yi daha iyi hale getirmek için çalışacağız” dedi.

“SAMİMİYET İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ise Başkan Gürlesin ve ekibine samimiyetlerinden için teşekkür ederek, “Denizli’ye geleli 15 günü geçti. İlk ziyaret eden siz oldunuz. Bu sıcak karşılama için teşekkür ederim. 331 bin nüfus 26 ilden daha fazla insanın yaşadığı bir kent.  İlçenin coğrafi yapısı da çok farkı. Ancak Pamukkale’de yaşayan herkesin mutlu olması için hep beraber çalışacağız. Pamukkale’de görev yapmaktan dolayı çok mutluyum” diye konuştu. Kaymakam Balcıoğlu, Başkan Gürlesin ve yardımcıları ile uzun süre Pamukkale ilçesi ile ilgili bilgi alış verişinde bulundu.