BAŞKAN GÜRLESİN EĞİTİMCİLERİ AĞIRLADI

16-12-2016

BAŞKAN GÜRLESİN EĞİTİMCİLERİ AĞIRLADI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eğitimcileri misafir etti. Okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları kendilerine verdiği desteğe teşekkür etmek için Başkan Gürlesin’i makamında ziyaret etti. “Eğitim bizim en önemli konularımızdan biri” diyen Başkan Gürlesin, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ve çocuklarımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek vermeye devem edeceğiz” dedi.

Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin eğitimcileri makamında kabul etti. Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Vakıfbank İlkokulu Müdürü Ali Özkan ve okul aile birliği üyeleri, Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlkokulu Müdürü Cengiz Sarıca ve okul aile birliği üyeleri, TOKİ İlkokulu Müdürü Lütfi Uyar ve okul aile birliği üyeleri, Denizli Ticaret Borsası İlkokulu Müdürü Ahmet Altuğ ve okul aile birliği üyeleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve Zeytinköy Kuran Kursu hocaları ve öğrenicileri, Başkan Gürlesin’i makamında ziyaret etti.

“EĞİTİM BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Konukları ayrı ayrı kabul eden Başkan Gürlesin, belediye olarak eğitimin ve eğitimcinin hizmetinde olduklarını söyledi. “Biz farklı bir belediyecilik yapıyoruz” diyen Başkan Gürlesin,  “Biz kurulduğumuz günden bu yana sadece bilindik belediyecilik hizmetleri yapmıyoruz. Eğitimden sağlığa kadar birçok konuda vatandaşlarımızın eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimize eğitim konusunda gereken her türlü desteği veriyoruz. İlçe sınırlarımız içinde 128 okulumuzun tamamına dokunarak, fiziki şartları iyileştirmek anlamında büyük gayretler gösterdik. Kimi okula halı saha, kimisine spor kompleksi, kimisine de konferans  salonu gibi hizmetler götürdük. Bunun yanında belediye olarak ilçemiz sınırları içinde yaşayan ve durumu olmayan lise ve ilkokulda okuyan 2 bin öğrencimize burs veriyoruz, eğitim hayatına yeni başlayan tüm öğrencilerimize eğitim seti, diş macunu ve fırçası da dağıtıyoruz. Hedefimiz Pamukkale içerisinde eğitimin başarısını en üst noktaya ulaştırmaktır. Bunun için ne gerekiyorsa belediye olarak yapmaya hazırız” dedi.