3. TURA ÇIKACAK 3 TAKIM ARANIYOR

24-11-2016

3. TURA ÇIKACAK 3 TAKIM ARANIYOR

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”nın 2. Turunda heyecan devam ediyor.  Tur atlayan 4 takım daha belli olurken, 3. Tura çıkacak son 3 takım Cuma akşamı yapılacak olan maçlarla belirlenecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Büyük heyecanın yaşandığı turnuvamız centilmence devam ediyor. Aynı centilmenliği turnuva boyunca sürmesini diliyorum” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği halı saha futbol turnuvasında heyecan sürüyor. 35 mahalleden 43 takımın katılımı ile oynanan “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda ikinci tur maçlar devam ediyor. Pazartesi günü oynanan maçlar sonunda Gözlerspor, Kaplanlarspor, Kervansaray FC ve Develi FC tur atlama başarısını göstermişti.

4 TAKIM DAHA BELLİ OLDU

Turnuvanın ikinci turuna yapılan 4 maçla devam edildi. Akhan’da oynanan maçların ilkinde büyük çekişme vardı. Goncalı Sancak Mehter ile Cankurtaranspor arasındaki zorlu maçta sadece 3 gol olurken, karşılaşmayı 2-1 kazanan Cankurtaranspor adını üçüncü tura yazdıran takım oldu. Aynı sahadaki diğer maçta ise Yeniköyspor, Dost İstiklalgücü’nü 5-3 yenerek tur atladı. Irlıganlı’daki maçlarda ise Goncalı Avşar Gençlik Kalespor’u 11-1 yenerken, Çerkez Mahallesi Akköyspor ise Karakovaspor’u 9-3 yenerek 3. Tura yükselen takımlar oldu.

SON 3 TAKIM ARANIYOR

“Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 3. Tura çıkacak olan son 3 takım Cuma akşamı oynanacak olan maçlarla belli olacak. Kale’de Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan sahada oynanacak olan maçların ilki 20.00’de Anafartalar Altınayaklarspor ile Atalar Muhallebiyespor karşılaşacak. Saat 21.00’de Dokuzkavaklar Reyhanispor ile Karahayıtspor mücadele ederken, son maç ise saat 22.00’de Pamukkale FC ile Kayıhan Teknikspor arasında yapılacak. Bu maçları kazanan takımlarla birlikte 11 takım adını 3. tura yazdırmış olacak. Turnuvada 3. tur maçları ise gelecek hafta içinde oynanacak.

“MAÇLAR CENTİLMENCE GEÇİYOR”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mahalleler arası kaynaşmayı sağlamak amacıyla geleneksel olarak düzenlenen turnuvada heyecanın sürdüğünü belirterek, “Belediyemizin gençlerin spor yapmasını sağlamak için yaptırdığı halı sahalarda oynanan maçlar oldukça heyecanlı geçiyor. 43 takımla başlayan turnuvada ikinci tur maçları Cuma günü tamamlanacak. Büyük çekişmenin yaşandığı turnuvanın centilmence geçmesi bizler sevindiriyor. Bunun turnuva sonuna kadar devam etmesini diliyorum. Bu futbol şölenimizde yer alan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.