BELENARDIǒA 700 BİN LİRALIK YATIRIM

19-11-2016

BELENARDIǒA 700 BİN LİRALIK YATIRIM

Pamukkale Belediyesi, 68 mahallesinden biri olan Belenardıç’ta üst yapı çalışmalarının yüzde 95’ini tamamladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, halka hizmet etme aşkıyla çalıştıklarını ifade ederek, “Belenardıç üst yapısı tamamlanan mahallerimizden biri. Bu hizmetlerimizi son güne kadar devam edeceğiz” dedi.

Pamukkale Belediyesi, şehir merkezine uzak mahallelerden olan Belenardıç’ın üst yapı çalışmalarını tamamlamak üzere. Merkeze 31 kilometre uzaklıktaki mahallede kuruluşundan bu yana geçen 30 aylık sürede 16 bin 500 metrekare parke taşı ve 1900 metrekare bordur çalışması yapıldı. Bu rakamlar mahallenin üst yapı çalışmasının yüzde 95’inin tamamlanması anlamı taşıyor. Pamukkale Belediyesi Belenardıç’ta üstyapı çalışmalarının açılışını düzenlenen törenle yaptı. Törene Pamukkale Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, veli Demir ve Türkay Gözlükaya, Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, Pamukkale Belediyesi Meclis Üyeleri, belediye müdürleri, Belenardıç Muhtarı Mehmer Erzen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“TOZDAN ÇAMURDAN KURTARDIK”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, törende yaptığı konuşmada göreve geldikleri ilk günden bu yana 68 mahalleye de hizmet götürdüklerini ifade ederek, “Belenardıç mahallemizde üst yapı çalışmaları büyük oranda bitti. Artık bu mahallemizde vatandaşlarımız tozdan ve çamurdan kurtulmuş oluyor. Mahallemizde sadece parke taşı yapmadık. Arazi yollarının genişletilmesi ve mezarlık çevresinin düzenlemesi de yapıldı. Ayrıca MOBESE kameraları da yıl sonuna kadar tamamlanış olacak. Çeşitli kalemlerden oluşan çalışmalarımız devam edecek. Halkımızın kapalı pazaryeri talebi var. Onu da görev süremiz sonuna kadar yerine getirmek istiyoruz. Bizler halkımızın derdiyle dertleniyoruz. Bize verilen emanetin bilinciyle son güne kadar çalışmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Üst yapı çalışmaları mahallemize hayırlı olsun” dedi.

“İNSANA YATIRIM EN ÖNEMLİSİ”

Törende konuşan Pamukkale Kaymakamı Şükrü Görücü ise Pamukkale Belediyesi’nin çalışmalarının başarılı olduğunu belirterek, “Mahalleler için üst yapı çok önemli. Pamukkale Belediyesi de merkeze uzak bir mahallenin üst yapısını tamamlamış. Bunun için teşekkür etmek gerekiyor. Bence en iyi yatırım insana yapılan yatırımdır. Ben bu çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve protokol üyeleri toplam maliyeti 700 bin lirayı bulan çalışmaların açılışını kurdele keserek yaptı.