PAMUKKALE’DE 4. FUTBOL ŞÖLENİ’NDE HEYECAN BAŞLADI

14-11-2016

PAMUKKALE’DE 4. FUTBOL ŞÖLENİ’NDE HEYECAN BAŞLADI

Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası’nda heyecan başladı. İlk turun ilk gününde yapılan 8 maçta takımlar 127 gole imza attı. Turnuvanın ilk maçında başlama vuruşunu yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilerim” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Pamukkale’de Futbol Şöleni’nin 4.’sü Sonbahar 2016 adıyla başladı. İlçe sınırları içinde yer alan 35 mahalleden 43 takımın katılımı ile başlayan “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda müsabakalar eleme usulü oynanıyor. Pamukkale Belediyesi tarafından yaptırılan Akhan’daki sahada turnuvanın açılış maçında Güzelpınarspor ile Küçükderespor takımları karşılaştı. Turnuvanın ilk maçı olma özelliğini taşıyan maçtan önce Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin her iki takım sporcuları ile hakeme başarılar diledi. Müsabakanın başlama vuruşunu yapan Gürlesin’e katkılarından dolayı Güzelpınarspor takımı tarafından çiçek verildi.

“HAK EDEN KAZANSIN”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası’nın hayırlı olmasını dileyerek, “Pamukkale Belediyesi olarak sporun ve sporcuların yanında olduğumuzu bu halı sahalarla gösteriyoruz. Geleneksel olarak düzenlediğimiz turnuvamıza bu dönem 43 takım katıldı. Bu turnuvada amacımız mahalleler arasındaki kaynaşmayı sağlamak ve aynı zamanda yaptırdığımız halı sahalarda gençlerin spor yapmasına teşvik etmek. Katılan takımların centilmence mücadele ederek mutlu sona ulaşmasını diliyorum. Sonuçta bir takım şampiyon olacak. Önemli olan buradan kazanılan dostluk. Katılan tüm takımlara başarılar dileyerek, turnuvanın hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

İLK GÜN 127 GOL ATILDI

Eleme usulü oynanan turnuvanın ilk gün müsabakalarında toplam 127 gol atıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in başlama vuruşunu yaptığı turnuvanın ilk maçında Küçükderespor Güzelpınarspor’u 13-4 yenerek adını ikinci tura yazdırdı. Aynı sahadaki diğer maçta ise Pamukkale Fatihspor’u 9-6 yenen Gözlerspor ve Zeytinköy DTS’i 7-6 yenen Haytabey Avengersspor takımları ikinci tura yükseldi. Mehmetcik’teki sahada oynanan maçlarda ise Kaplanlarspor Cankurtaran United’i 13-1, Kervansarayspor Karakova Bomcularspor’u 9-6 ve Bağbaşı Şirinlerspor ise Real Kocaderespor’u 8-4 yenerek tur atlamayı başardı. Kuşpınar’da yapılan maçlarda ise Aziziye Osmanlıspor Güzelköy Tevalspor’u 25-0 ve develi Fc ise Yunus Emre Mahallesi’ni temsil eden Makine Team’i 13-3 yenerek ikinci tura çıkma başarısını gösterdi.

PAZARTESİ GÜNÜ 8 MAÇ VAR

Turnuvada ilk tur maçlarına 14 Kasım Pazartesi günü devam edilecek. Kuşpınar’daki sahada saat 20.00’de Dost İstiklalgücü-Güzelköy Telvehanspor, 21.00’de Cankurtaranspor – Deliktaş Ezberbozanspor maçları oynanacak. Aynı gün Karahayıt’ta saat 20.00’de Kalespor ile Pamukkalespor, 21.00’de Goncalı Sancak Mehterspor- Kurtluca Kartalspor ve 22.00’de de Çerkez Mahallesi Akköyspor – Uzunpınarspor maçları oynanacak. Pazartesi günü Kale sahasında ise saat 20.00’de Zümrüt City- Karakovaspor, 21.00’de Zeytinköyspor – Yeniköyspor ve 22.00’de de Yukarışamlıspor- Goncalı Avşar Gençlikspor maçları yapılacak. Turnuvanın ilk tur maçları Çarşamba günkü 5 maçla tamamlanacak.