PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN KIZILAY’A DESTEK

02-11-2016

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN KIZILAY’A DESTEK

Her yıl olduğu gibi, Pamukkale Belediyesi “Kızılay Haftası”nda kan bağışı kampanyası düzenledi. Kan bağışında bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Kurulduğumuzdan bugüne kadar her yıl kan bağışı kampanyası düzenledik. Bu kampanyada 100’den fazla bağış toplamayı amaçlıyoruz” dedi.

Ülke genelinde 27 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan “Kızılay Haftası” çerçevesinde Pamukkale Belediyesi kan bağışı kampanyası düzenledi. Pamukkale Belediyesi’nin Ana Hizmet Yerleşkesi’nde açılan Kızılay Kan Bağışı çadırında düzenlenen “Kan Verelim Can Kurtaralım” Pamukkale Belediyesi Kızılay El Ele Kan Bağışı Kampanyası’nda Pamukkale Belediyesi’nin başkanı Hüseyin Gürlesin başta olmak üzere, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve personel kan bağışında bulundu.

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜRLER

Kızılay Şube Başkanı Erdal Otçu, burada yaptığı açıklamada Pamukkale Belediyesi ile kurulduğundan bu yana kan bağışı konusunda ortak çalıştıklarını ifade ederek, “Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde kan bağışı kampanyaları düzenliyoruz. Pamukkale Belediyesi üçüncü kez böyle bir kampanya düzenledi. Burada başkan, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve belediye çalışanları kan bağışında bulundu. Bu örnek davranışları nedeniyle başta Başkan Gürlesin olmak üzere tüm Pamukkale Belediyesi ailesine teşekkür ederim” dedi.

“GELENEKSEL HALE GELDİ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kan bağışı konusuna büyük önem verdiklerini belirterek, “Kurulduğumuzdan bu yana geçen 2.5 yılda üçüncü kez kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. İlkinde 43, ikincisinde de 89 ünite kan bağışı olmuştu. Bu kez 100’ü aşmayı amaçlıyoruz. Sağlıklıyken kan vermek gerekiyor. Biz bu konuda farkındalık oluşturmak için kampanyalar düzenliyoruz. Kızılay’a her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Ben bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kızılay kan bağışı için kamu kurumlarına çadır kurarak önemli bir görevi yerine getiriyor. Kan bağışı için tüm vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum” diye konuştu.