PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE AŞURE HAYRI

19-10-2016

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE AŞURE HAYRI

Pamukkale Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Kredi Yurtlar Kurumu Kampus Kız Öğrenci Yurdunda öğrencilere 4 bin kişilik aşure ikramında bulundu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Anadolu’nun dört bir tarafından gelen öğrencilere aşure ikramını kendisi yaptı.

Muharrem ayı dolayısıyla Pamukkale Belediyesi, Kredi Yurtlar Kurumu Kampus Kız Öğrenci Yurdunda aşure hayrı yaptı. 4 bin kişilik gerçekleştirilen Aşure hayrı etkinliğine Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, Kredi Yurtlar Kurumu Denizli İl Müdürü Alaattin Aktaş, Pamukkale Belediye Başkanı Yardımcıları Adnan Kaya, Türkay Gözlükaya katıldı. Etkinlikte Başkan Gürlesin, protokol üyeleriyle birlikte kazandan kepçelerle aşureleri doldurarak öğrencilere ikramı kendileri yaptı. İlahilerin okunduğu aşure etkinliğinde Başkan Gürlesin, öğrencilerle de sohbet etti.

“BÜYÜK DESTEKLER VERİYOR”

Böylesi güzel bir ayda öğrencilere yönelik aşure etkinliği gerçekleştiren Başkan Gürlesin’e teşekkürlerini ileten Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Alaattin Aktaş; “Her zaman bizlere destek olan, eğitim sorunlarımıza ve en önemlisi ihtiyaç duyduğumuz her konuda, yardımlarını bizlerden esirgemeyen Belediye Başkanımıza, öğrencilerimizin yanında olduğu için teşekkür ediyorum” dedi. AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı’da böylesi güzel bir etkinlikte yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Pamukkale Belediye’mizin katkılarıyla gerçekleştirilen bu etkinlikte öğrencilerimizle böylesi manevi bir ayda bir arada olmaktan mutluyum” dedi.

“3’NCÜ ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Pamukkale Belediyesi olarak 3’ncü aşure hayrını KYK Kampus Kız Öğrenci Yurdunda üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Gürlesin, yaptığı konuşmada şunları söyledi,  “Bütün vatandaşlarımızın hicri yılbaşını ve Muharrem ayına kutluyorum. Pamukkale Belediyesi olarak ilçemizde kültürümüzde bulunan aşure hayrımızın bugün 3’ncü etkinliğini gerçekleştiriyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak öğrencilerimize en iyi imkanların sunulması noktasında Kredi Yurtlar Kurumumuza da desteğimiz devam ediyor. Anadolu’nun dört bir tarafından gelen öğrencilerimizle her platformda bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bugünde aşure etkinliğimizde öğrencilerimizle buluştuk. Muharrem ayında da duamız İslam Coğrafyasında kalıcı huzur ve barış ikliminin sağlanması. Muharrem ayında birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daha da pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü’de anlamlı bir günde öğrencilere yönelik gerçekleştirilen etkinlikten dolayı Başkan Gürlesin’e teşekkür ederek şunları söyledi, “Vatanın her bir köşesinden Pamukkale Üniversitesine gelen öğrencilerimize yönelik anlamlı bir etkinlikteyiz. Öğrencilerimize her zaman sahip çıkmalı, dertlerine derman olmalıyız. Bu anlamda da çalışmalarımızı yürütüyoruz. Pamukkale Belediyemiz de hem KYK’lara verdiği destek hem de bölgede üniversite öğrencilerimize yönelik gerçekleştirdiği faaliyetlerle güzel çalışmalara imza atıyor. Öğrencilerimize öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum.”