PAMUKKALE BELEDİYESİ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

22-09-2016

PAMUKKALE BELEDİYESİ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

Pamukkale Belediyesi, bilinir belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçe halkına her alanda hızlı ve kaliteli hizmet götürebilmek için bugüne kadar kamu kurum ve kuruluşuyla 16 protokol imzaladı. Eğitimden sağlığa, güvenlikten ilçe belediyelere desteğe kadar Pamukkale Belediyesi yaptığı işbirlikleriyle her alanda vatandaşa hizmet ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  “Pamukkale Belediyesi olarak, işbirliği ve paylaşımcılık ilkeleri ile halkımıza en iyi hizmeti sunmak noktasında bir yol izliyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi, Pamukkale İlçe halkına her alanda hizmet götürebilmek için kamu kurum ve kuruluşlarıyla yaptığı işbirlikleriyle ortak çalışmaları hayata geçiriyor, kurumların yetmediği noktalarda devreye girerek yatırımları hayata geçirmek için protokoller imzalıyor. İlçede büyük bir değişim ve dönüşüme imza atan Pamukkale Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokollerle de okulların fiziki yapılarının iyileştirilmesinden, öğrencilere yönelik çalışmalarla eğitime büyük destekler sunulurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan protokollerle de sağlık ocaklarından hastane inşaatına kadar dev destekler veriyor. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ile yapılan protokolle ilçenin tamamı mobese sistemiyle donatılırken, Müftülükle yapılan protokolle ilçede tüm camilere temizlikten onarıma büyük destek sunuluyor. Pamukkale Belediyesi ayrıca küçük ilçe belediyelerine yaptığı protokolle araç desteği verirken, Tapu, İŞKUR, Orman Bölge Müdürlüğü gibi birçok kamu kurumuyla da yapılan protokolle ortak çalışmaları hayata geçiriyor, kurumlara destek sağlıyor. Pamukkale Belediyesi hizmeti vatandaşa ulaştırmak noktasında kısa zamanda 16 kamu kurum ve kuruluşuyla protokol imzalayarak önemli bir başarıya da imza attı.

“AMAÇ HALKIMIZA HİZMET ULAŞTIRMAK”

Pamukkale Belediyesi olarak bilinir belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçe halkına her alanda etkin hizmeti ulaştırmak, yatırımları hayata geçirmek için protokoller imzaladıklarını belirten Başkan Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, işbirliği ve paylaşımcılık ilkeleri ile halkımıza en iyi hizmeti sunmak noktasında bir yol izliyoruz. Belediyemizin görevleri olan hizmetlerinin yanı sıra halkımıza, diğer kamu kurum ve kuruluşlarının görev alanı içinde olmasına rağmen bütçe kaynaklı yapılamayan veya geç kalabilecek hizmetleri, yatırımları ulaştırmak istiyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak yeni bir belediye olmamıza rağmen kaynaklarımızı her alanda da değerlendirerek, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.  Devlet bir bütündür. Devletin imkanlarının her alanda halkın hizmetlerine sunulması gerektiğini düşünüyorum. Bu kapsamda protokoller imzalamaya devam edeceğiz” dedi.