TÜRKİYE ŞAMPİYONU KIZLARDAN BAŞKAN GÜRLESİN’E ZİYARET

08-09-2016

TÜRKİYE ŞAMPİYONU KIZLARDAN BAŞKAN GÜRLESİN’E ZİYARET

Pamukkale Belediyesi’nin destekleriyle İzmir’de gerçekleşen Yıldız Kızlar Futbol Türkiye Şampiyonasına katılan Horozkentspor Bayan Futbol Takımı, Türkiye Şampiyonu olarak Denizli’ye kupayla döndü. Bayan Futbol Takımı Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret ederek destekleri için teşekkürlerini iletti, kupa sevincini paylaştı.

Pamukkale Belediyesi, 28 Ağustos ve 2 Eylül tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşen Yıldız Kızlar Futbol Türkiye Şampiyonasına katılan Horozkentspor Bayan Futbol Takımı’na başta ulaşım olmak üzere destek verdi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, takımı ‘Büyük başarı bekliyoruz’ diyerek şampiyonaya uğurlamıştı. Horozkentspor Bayan Futbol Takımı da bu temennileri boşa çıkarmayarak, Denizli’yi şampiyonada en iyi şekilde temsil etti ve 1’nciliği ulaşarak kupayı Denizli’ye getirdi.Başarılarının ardından Kulüp Başkanı Kamil Karabuğa, Antrenör Ahmet Özeren ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Albay ve takım oyuncuları,  Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ziyaretinde bulundu, kupa sevinçlerini paylaştı.

“75 GOL ATTIK 7 GOL YEDİK”

Başarıya ulaşmalarında kendilerine büyük destek sağlayan Başkan Gürlesin’e teşekkür eden Kulüp Başkanı Karabuğa, “Kızlarımız adeta sahada devleşti. Takım olarak ortaya koydukları oyunla şampiyonluğa ulaştık. Şampiyonaya ülke genelinde 98 takım katıldı. İlk iki kademede başarılı olarak Türkiye’de ilk 8 takım içinde yer alarak finale adımızı yazdırdık. İlk yılımız olmasına rağmen finalde de 1’ncilik kupasına ulaştık. Şampiyonada toplamda 10 maça çıktık. 9 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldığımız maçlarda 75 gol atıp 7 gol yedik. Bu anlamda çok ciddi bir başarı elde ettik. Başkanım sizlerde bizlere sağladığınız destekle başarıyı perçinlemiş olduk. Verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“BİZLERİ MUTLU ETTİNİZ”

Türkiye Şampiyonluğu Kupasını Denizli’ye getiren Horozkentspor Bayan Futbol Takımı’nın başarısının kendilerini de çok mutlu ettiğini belirten Başkan Gürlesin ise, “Türkiye Şampiyonunun Denizli’den çıkması bizler için bir gurur kaynağı. Oyuncularımızdan tüm yönetim kademesine hepinizi tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Hepinizin burada birlik ve beraberlik içinde inanarak şampiyonaya gittiniz. Ve hedefiniz olan başarıya ulaştınız. Denizli’mizde böylesi iddialı bir takıma bizde elimizden geleni desteği verdik. Pamukkale Belediyesi olarak çorbada bir tuzumuz olduysa ne mutlu bize. Sporu yaygınlaştırmak ve herkesin spor yapmasını sağlamak, teşvik etmek amacıyla sporu desteklemek gerekiyor. Gençlerimizi sporla tanıştırmak ve en azından bir spor dalına yönlendirmek hem onların yaşam kalitelerini artırmak hem de sağlıklı gelecek nesiller açısından olmazsa olmaz. Bu anlamda Pamukkale Belediyesi olarak bizde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tekrar tüm sporcularımızı kutluyorum. İnşallah her zaman Denizli’mizi başarılı bir şekilde temsil edecekler. Pamukkale Belediyesi olarak her branşta spora destek olmaya devam edeceğiz” dedi.