PAMUKKALE DAHA DA YEŞİL OLACAK

06-09-2016

PAMUKKALE DAHA DA YEŞİL OLACAK

Pamukkale Belediyesi, ilçede 68 mahallenin tamamında vatandaşların dinlenip yeşil dokunun tadını çıkarıp spor yapacağı, çocukların gönlünce eğleneceği park alanlarıyla ilgili çalışmalarına devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Yeniköy Mahallesinde yapımı devam eden park alanında incelemelerde bulundu.

Pamukkale Belediyesi, ilçede park, yeşil alan ve çocuk oyun alanları çalışmalarına büyük önem veriyor. Parklarda çocuk oyun grupları ve spor aletleri noktasında eksiklikler giderildiği gibi yenileme çalışmaları yürütülüyor. Birçok yeni park alanı ilçeye kazandırılıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede 68 mahallenin tamamında vatandaşların dinlenip yeşil dokunun tadını çıkarıp spor yapacağı, çocukların gönlünce eğleneceği park alanlarıyla ilgili devam eden çalışmaları yakından takip ediyor. Mahalle mahalle park alanlarıyla ilgili çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gürlesin, yürütülen çalışmaların eksiksiz tamamlanarak kısa zamanda hizmete girmesi için önemli destek sağlıyor. Bu kapsamda Başkan Gürlesin, Yeniköy Mahallesinde devam eden park alanı çalışmasını yerinde inceledi. Başkan Gürlesin, ekiplere mahalleye yeşil dokusuyla renk katacak, çocukların oyun alanı imkanı sunacak park alanının kısa zamanda tamamlanması talimatını verdi.

“YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR”

İlçe genelinde park alanlarıyla ilgili önemli bir yatırım gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Gürlesin, “Pamukkale İlçemiz yeşil dokusuyla da öne çıkıyor. Pamukkale Belediyesi olarak ilçemizde mevcut parkları düzenleyerek en iyi şekilde insanlarımızın hizmetine sunuyoruz. Yeni park alanları oluşturup, insanlarımıza dinlenebilecekleri yeşil dokuya sahip alanlar ile çocuklarımızın gönlünce eğleneceği oyun alanları yatırımlarını gerçekleştiriyoruz. İnsanlarımız ‘Spor yapsın’ diye spor aletleriyle parklarımızı donatıyoruz. Birçok mahallemizde tamamlan projelerimizin yanı sıra devam eden çalışmalarımız var. O çalışmalarımızdan birisi de Yeniköy Mahallemizde. Bu mahallemize büyük bir park alanı yatırımı gerçekleştiriyoruz. İnşallah kısa zamanda bitirilerek hizmete sunacağız” dedi.