PAMUKKALE’DEN DEMOKRASİ NÖBETİ TUTAN VATANDAŞLARA İKRAM

25-07-2016

PAMUKKALE’DEN DEMOKRASİ NÖBETİ TUTAN VATANDAŞLARA İKRAM

FETÖ'nün darbe girişimi sonrası vatandaşlar tüm Türkiye'de olduğu gibi Denizli’de de meydanları terk etmeyerek, Demokrasi Nöbetine devam ediyor. 11. günde de Delikliçınar Meydanında binler bayrakları ile sabaha kadar nöbet tuttu. Pamukkale Belediyesi de kurduğu çadırda her gün yaptığı ikramlarla demokrasi nöbeti tutan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

FETÖ/PDY mensubu askerlerin darbe girişiminin hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine meydanlara çıkan vatandaşlar, alanları boş bırakmayarak demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. 7’den 70’e bu çağrıya uyan kadın erkek, genç yaşlı binlerce vatandaş, 15 Temmuz’dan bugüne akşamdan sabaha terk etmediği meydanlarda "demokrasi nöbeti" tutuyor. Denizli’de de Delikliçınar Meydanı her gün olduğu gibi Demokrasi Nöbetinin 11. Gününde de binler bayrakları ile alanı doldurarak darbeye karşı tek ses tek yürek olmayı sürdürüyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’de, vatandaşlarla bir arada demokrasi nöbetini tutuyor. Başkan Gürlesin’in talimatıyla Pamukkale Belediyesi’nin Delikliçınar Meydanı’nda kurduğu çadırda her gün demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara sıcak çaydan simit ve sandviçe, pilav ayrandan çorbaya birçok ikramda bulunarak, vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamaya destek veriliyor. Vatandaşlar ise, nöbet gecelerinde her türlü ihtiyaçlarını karşılayan Pamukkale Belediyesi’nin hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini belirtiyor.

“İKİNCİ BİR EMRE KADAR MEYDANLARDAYIZ”

15 Temmuz’dan bugüne Demokrasi nöbetini tutan, alanları doldurarak ülkesine, Cumhuriyetine, milli iradeye sahip çıkan vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek adına seferberlik içinde olduklarını aktaran Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  "15 Temmuz'dan bu yana demokrasi için, milli irade için, geleceği için meydanları boş bırakmayan, gecesini gündüzüne katarak vatanına sahip çıkan aziz hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Meydandaki vatandaşlarımızı bu kutsal nöbetlerinde bir nebze olsun rahatlatabilmek amacıyla belediye olarak çeşitli ikramlar sunuyoruz. Alanda, meydanlarda demokrasi nöbetini tutan vatandaşlarımızla bir aradayız.Yüce Türk Milleti bu gibi girişimlere göz açtırmayıp canını, malını, her şeyini ortaya koyarak püskürtmüş olduğu bu kalkışmayı meydanlarda bekleyerek Demokrasi Nöbetini tutmaya devam etmektedir. Nöbetin11. gününde de on binlerle omuz omuza Delikliçınar meydanında bir arada sabah namazına kadar nöbetimizi tuttuk. Ülkemizin bekası içinde Cumhurbaşkanımızdan gelecek ikinci bir emre kadar da alanlarda olmaya devam edeceğiz” dedi.