PAMUKKALE’DE YAZ OKULU AÇILIYOR

15-07-2016

PAMUKKALE’DE YAZ OKULU AÇILIYOR

Pamukkale Belediyesi, çocukların, gençlerin eğitimlerine katkıda bulunmak, vatandaşların yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla 7’den 70’e herkese hitap eden yaz okulu kapılarını 25 Temmuz’da açıyor. Tamamen ücretsiz olan yaz kursları başvuruları ise devam ediyor.

Pamukkale Belediyesi, ilçede başta çocuklar, gençlerin eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla herkese yönelik vatandaşların uzun yaz aylarını ve yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerine olanak sağlayacak yaz okulu açıyor. 25 Temmuz’da açılacak kurslar için Atatürk Caddesi’nde bulunan Pamukkale Belediyesi ek binasında yer alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, başvuruları almaya devam ediyor. 7’den 70’e tüm vatandaşlara hitap eden yaz okulunda ise şu kurslar yer alıyor, “Halk Oyunları Kursu, Şiir Edebiyat Kursu, Çocuk Şarkıları Korosu, Enstrüman Kullanım Kursu, Hızlı Okuma ve Anlama Kursu, Osmanlıca Kursu.” Tamamen ücretsiz olan kurslara ise ilgi de yoğun.

“KURSLARIMIZ HER YAŞA HİTAP EDİYOR”

Yaz ayını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen 7’den 70’e herkesi kurslara davet eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak hem üst yapı, park ve yeşil alan çalışmaları, sosyal belediyecilik noktasında yürüttüğümüz çalışmalarla en iyi hizmeti halkımıza sunmaya gayret gösteriyoruz. Bilinir belediyecilik hizmetlerimizin yanında çocuklarımıza, gençlerimize, vatandaşlarımıza yönelik olarak ta eğitsel, sportif, sosyal, kültürel, sanatsal birçok etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Yaz dönemi içinde çocuklarımızın tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerine olanak tanıyacak, vatandaşlarımızın da yine bu dönemi dolu dolu yaşamaları için yaz okulumuzu açıyoruz. 7’den 70’e herkese uygun kurslarımız ile çocuklarımız zararlı alışkanlıklardan uzak durup, boş zamanlarını yararlı bir şekilde değerlendirecek. Ayrıca çocuklarımızın özgüvenlerinin gelişmesini, yeteneklerini keşfetmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Vatandaşlarımızda bu kurslarımızdan oldukça faydalanacaklar. Ben yaz okulumuzun şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.