BAŞKAN GÜRLESİN'DEN BAYRAM MESAJI

02-07-2016

BAŞKAN GÜRLESİN'DEN BAYRAM MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ramazan Bayramı ile ilgili olarak mesaj yayınladı. Gürlesin mesajında, “Bu bayramda gönlünüz dertlerinden arınmış, tüm gözyaşlarınız dinmiş olsun. Yüzünüz de hep gülümseme, kalbiniz huzurla dolsun. Ramazan Bayramı'nız kutlu olsun” dedi.

Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu da cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayı tamamlanıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ramazan Bayramı ile ilgili mesaj yayınladı.  “11 ayın sultanı Ramazan ayına veda ediyoruz” diyen Gürlesin, mesajında şu görülere yer verdi; “Ramazan bereketiyle geldi.  Bu güzle günleri Pamukkale halkı için unutulmaz kılmak için bu mübarek ay boyunca çeşitli etkinlikler düzenledik. Karahayıt’ta Ramazan Geceleri adıyla düzenlediğimiz etkinliklerle vatandaşlarımıza eski Ramazan gecelerini yaşatmayı amaçladık. Bunu da çok şükür başardığımızı düşünüyorum. Şimdi de inananların bayramı olan Ramazan Bayramı’na çok şükür kavuştuk. Bayramlar çok özel günlerdir. Bayramın coşkusunu, mutluluğunu tüm aile bireyleriyle, komşularımızla, hemşerilerimizle paylaşarak daha da anlamlı hale getirmeliyiz. Mübarek Ramazan Bayramının güzel günlerin müjdecisi olmasını temenni ediyorum. Akraba, komşu, eş dost, hasta ve ziyaret bekleyen kardeşlerimizi hatırlayalım. Kimsesizlerin, ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalıp, hayır dualarını alalım. Herkesi tebessüm ettirelim. Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum”.