PAMUKKALE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

22-06-2016

PAMUKKALE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri onuruna iftar yemeği verdi. Başkan Gürlesin, Ramazan ayının manevi atmosferinde meclis üyeleri ile gönül sofrasının etrafında bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Meclis üyelerimizin katkılarıyla modern bir Pamukkale yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Sabanoğlu Grill’de gerçekleştirilen iftar yemeğine, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve eşi Derya Gürlesin, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir, Abdullah Sevinçli ve Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Ali Haluk Değirmenci, CHP Grup Başkanvekili Yılmaz Doğan, MHP Grup Başkanvekili Ahmet Durmaz, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri ve aileleri katıldı. İftar yemeğinde Başkan Gürlesin, meclis üyeleri ile uzun sohbet etme imkanı buldu. AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Ali Haluk Değirmenci, böylesi bir Ramazan ayında meclis üyelerini bir araya getiren Başkan Gürlesin’e teşekkür etti.CHP Grup Başkanvekili Yılmaz Doğan, MHP Grup Başkanvekili Ahmet Durmaz ise, geleneksel hale gelen iftar yemeğinde tüm meclis üyelerinin buluştuğu güzel bir atmosferde yer almaktan duydukları mutluluğu paylaştı.

“PAMUKKALE BÜYÜK BİR AİLE”

Böylesi bir ayın manevi atmosferinde meclis üyeleriyle iftar yemeğinde biraraya geldiklerini aktaran Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyemizin karar mekanizması içinde yer alan, Pamukkale İlçemiz için vefakarca çalışan Belediye Meclis üyelerimiz onuruna her yıl olduğu gibi bu yılda iftar verdik. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimizde Mecliste yer alan tüm partilerimizin meclis üyelerinin katılımıyla bu yıl yine bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak biz, hem çalışanlarımızla hem meclis üyelerimizle bir aile olduğumuzu her zaman vurguluyoruz. Büyük bir aile olarak 68 mahalle ve 331 bin nüfusa sahip ilçemize, kaliteli hizmeti ulaştırmak için çalıyoruz. Halkımızın teveccühü ile bize verilen emanetin hakkını en iyi şekilde vermek için her alanda yatırım atağımızı sürdürüyoruz. 27 aylık dönemde ciddi anlamda yatırımlara imza attık. İnşallah geri kalan dönemimizde dev yatırımları hayata geçireceğiz. Görev sonumuzda ise modern bir Pamukkale yolunda önemli bir mesafe aldığımızı ve ilçemizin birçok ihtiyacını karşıladığımızı göreceğiz” dedi.