BAŞKAN GÜRLESİN ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERLE SAHURDA BULUŞTU

18-06-2016

BAŞKAN GÜRLESİN ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERLE SAHURDA BULUŞTU

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdunda kalan üniversiteli gençlerle sahur etkinliğinde buluştu. Üniversiteli öğrencilerle birlikte sahur yapan Başkan Gürlesin, öğrencilerle sohbet etti.

Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdunda gerçekleşen sahur programında Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i Kredi Yurtlar Kurumu Denizli İl Müdürü Alaattin Aktaş ve yurtta kalan üniversiteli öğrenciler karşıladı. Sahurda öğrencilerle birlikte yemek yiyen Başkan Gürlesin, her biriyle de sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi, öğrencilerin sorularına da cevap verdi.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN GÜRLESİN’E TEŞEKKÜR

Her platformda desteğini kendilerinden, öğrencilerden esirgemeyen Başkan Gürlesin’in sahur programında öğrencilerle bir arada olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kredi Yurtlar Kurumu Denizli İl Müdürü Alaattin Aktaş, öğrencilerin sahur sevincine ortak olmasından, tecrübelerini paylaşmasından dolayı Başkan Gürlesin’e teşekkür etti. Öğrenciler de Başkan Gürlesin’e Ramazan ayında bir sahur programında kendileriyle bir araya gelmesinden dolayı mutluluklarını paylaşarak, teşekkür ettiler.

“ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Pamukkale Belediyesi olarak anaokulundan ilkokula, ortaokuldan liseye ve üniversiteye kadar eğitime her daim büyük destekler verdiklerini vurgulayan Başkan Gürlesin, “Güçlü Türkiye’mizin teminatı siz gençlerimizsiniz. Ülkemizin her daim güçlü olması, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında öncelik çocuklarımızın, gençlerimizin en iyi şekilde eğitim almalarından geçer. Bu nedenle Pamukkale Belediyesi olarak biz eğitimi önemsiyoruz. Bu anlamda ilçemizde ciddi anlamda eğitime destek sağlıyoruz. Pamukkale Üniversitemizde ilçe sınırlarımızda yer alıyor. Yine her platformda üniversiteli öğrencilerimizle bir araya gelerek, isteklerini dinliyor, sıkıntılarına çözüm arıyor, sohbetler gerçekleştiriyoruz. Ülkemizin dinamosu gençlerimizin eğitimlerini en iyi şekilde almaları, barınma anlamında yurtlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda elimizden geleni yaparak, gençlerimizin yanında yer alıyoruz. Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdu ile ilgili yapım noktasında planlamasından sonrasında ihtiyaçlarının giderilmesi anlamında desteğimiz oldu. Bugün siz gençlerimizle Ramazan ayında böylesi güzel bir sahur ortamında bir araya gelmekten dolayı yaşadığım mutluluğu vurgulamak isterim. İstek ve taleplerinizi de aldık. İnşallah hayata geçirilmesi anlamında planlama çalışmalarını yapacağız. Biz her zaman öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sahur programı sonrası Başkan Gürlesin, modern yapısı ile dikkat çeken,  öğrencilerin her türlü ihtiyacına cevap veren Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdunu da Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Aktaş ile birlikte gezdi.