BAŞKAN GÜRLESİN, EĞİTİME DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

03-06-2016

BAŞKAN GÜRLESİN, EĞİTİME DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

İlçede eğitime verdiği sınırsız destekle öne çıkan Pamukkale Belediyesi, Pamukkale Ortaokuluna kazandırdığı konferans salonu ile okulun peyzaj düzenlemesini tamamlayarak gerçekleştirilen açılış töreniyle eğitimin hizmetine sundu. Pamukkale Ortaokulu ile birlikte okullara bugüne kadar 10’ncu konferans salonunu kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, güçlü Türkiye’nin teminatı olan bugünün çocukları ve gençleri için eğitime desteklerinin aralıksız süreceğini söyledi.

Pamukkale Ortaokulu Konferans Salonu ve peyzaj düzenlemesi açılış törenine; Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir, Pamukkale Belediye Meclis üyeleri, Pamukkale Ortaokulu öğretmenleri, öğrencileri ve velileri katıldı.

“PAMUKKALE’DE EĞİTİMİN HAMİSİ BAŞKAN GÜRLESİN”

Pamukkale Ortaokulu Müdürü Fedayi Arslan,  başta konferans salonu olmak üzere okulun çevre düzenlemesinden tüm ihtiyaçlarına kadar büyük destek veren ve okulu modern bir eğitim yuvasına dönüştüren Başkan Gürlesin’e teşekkürlerini iletti. Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan’da ilçe genelinde eğitime verdiği desteklerle örnek olan Başkan Gürlesin’e teşekkürlerini ileterek, “Okullarımızda konferans salonları dahil birçok eksiklikleri Başkanımız Sayın Hüseyin Gürlesin, verdiği destekle giderdi. Bir eğitim aşığı olan Başkanımıza teşekkürü bir borç biliyorum” dedi. Törende okul öğrencilerinin folklor gösterileri ise büyük beğeni topladı.

“GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZ İÇİN EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Eğitimi önemsediklerini ve öncelikleri arasında yer aldığını belirten Başkan Gürlesin ise, yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Pamukkale Belediyesi olarak ilçemizde her alanda hizmet atağımız sürüyor. Bilinir belediyecilik hizmetlerinde, sosyal belediyecilikte önemli yatırımlarımızı, çalışmalarımızı halkımızın hizmetine sunmaya devam ediyoruz. Güçlü Türkiye’mizin teminatı ise çocuklarımız, gençlerimiz. Bu nedenle ilçemizde eğitimin kalitesini daha da yukarı taşıyarak geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları noktasında eğitime sınırsız destek veriyoruz. Okullarımızın fiziki anlamda konferans salonları başta olmak üzere birçok ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bugün Pamukkale Ortaokulumuzda konferans salonu ve okulumuzun peyzaj düzenlemesini tamamlayarak yine eğitimin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu okulumuz dahil bugüne kadar okullarımıza 10 adet konferans salonu yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Hedefim her yıl 10 adet konferans salonu yapmak. İnşallah bu salonlarda öğrencilerimizin cevherleri ortaya çıkacak. Salonumuzun, okulumuza modern bir görünüm kazandıran ve tüm ihtiyaçlarını karşılayan peyzaj düzenlememizin hayırlı olmasını diliyorum.”

“4 MİLYON LİRALIK DEV DESTEK SAĞLADI”

Başkan Gürlesin’in ilçede eğitime büyük destek sağladığını aktaran Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ise, “Başkanımız ilçede bulunan 128 okulun neredeyse tamamına dokunarak birçok ihtiyaçlarının giderilmesi için önemli bir destek sundu. Bugün, Pamukkale Ortaokulumuzda sunulan hizmet bu desteğin sadece bir örneği. Başkanımız 2 yıllık süreçte eğitime yaklaşık 4 milyon lira gibi büyük bir destek sağladı. Okullarımıza konferans salonları, laboratuvarlar, spor kompleksleri kazandırdı. Ben kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

“TÖRENLE AÇLIŞI YAPILDI”

Pamukkale Ortaokulu’na modern bir konferans salonunu kazandıran ve okulun peyzaj düzenlemesi ile birçok eksikliğini gideren Başkan Gürlesin, protokol üyeleriyle birlikte kurdeleyi keserek hizmetleri törenle açtı. Başkan Gürlesin, daha sonra okulun yeni konferans salonunu veliler ve öğrencilerle birlikte inceledi.